Всеки един народен представител трябва да гласува за актуализацията на

...
Всеки един народен представител трябва да гласува за актуализацията на
Коментари Харесай

БСП се надявали да надделее здравият разум над партийните интереси

Всеки един депутат би трябвало да гласоподава за актуализацията на бюджета.

Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред публицисти в Народното събрание.

На въпрос дали политическата турбуленция от през вчерашния ден може да докара до проваляне на бюджета, той съобщи, че ще надделее здравият разсъдък и нужното за страната и хората над вътрешнополитическите ползи на една или друга групировка. Всички депутатите са положили клетва и в нея доста ясно е написано да се управляват от ползите на народа, напомни аленият народен представител.

Според него в актуализацията няма по-важно от растежа на пенсиите.

Припомняме, че депутатът от Политическа партия и ръководител на Регионалната комисия в парламента Настимир Ананиев заяви преди днешното съвещание на комисията, че бюджетът ще бъде подсилен на първо четене. Подкрепа той чака и от Има Такъв Народ. В миналия парламент те бяха първа политическа мощ и доста хора повярваха и чакат от тях да донесат смяна - тя може да стане като се причислят към болшинството в Народно събрание, сподели той.

На брифинга на ИТН вчера за излизането на депутати от парламентарната им група и ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански съобщи, че ще поддържат актуалиазацията на бюджета в обществената му част, само че ще внесат свои предложения между първо и второ четене.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР