Всеки един, който работи в частния сектор, има способностите и

...
Всеки един, който работи в частния сектор, има способностите и
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Президентът няма как да спечели битката с Борисов

Всеки един, който работи в частния бранш, има качествата и знанията да пробие някоя държавна институция. Просто истината е такава, че в частния бранш работят по-добрите и по-кадърните, до момента в който най-хубавите не работят за страната. Така изясни пробива в Национална агенция за приходите политическият анализатор Георги Харизанов.

По думите му Национална агенция за приходите прави добре своята работа във връзка с приходната част, само че във връзка с киберсигурността си би трябвало да вложи повече старания.

Той съобщи още, че отдръпването на Цветан Цветанов от ГЕРБ е било най-голямото политическо събитие за този сезон, а не промяната на министри от кабинета и добави, че Бойко Борисов ще продължи да господства над политическата система у нас.

На въпрос по отношение на локалните избори Харизанов изрази мнение, че надали ще има някаква сериозна изненада на тях.

Попитан най-после дали борбата сред президента Радев и ГЕРБ ще продължи и наесен, политическият анализатор отвърна, че президентът няма по какъв начин да завоюва борбата с премиера Борисов, защото не разполага с нужните запаси.

,,Ако би трябвало да разбираем хакерската офанзива против Национална агенция за приходите с Бръснача на Окам, следва да кажем, че няма никаква интрига, а най-простото пояснение евентуално е и най-вярното. Но въпреки това, в случай че въпреки всичко търсим тайната доктрина, е допустимо властта да си прави сметката, с цел да се усвояват няколко стотици милиони за подсилване на киберсигурността. Но неуспехът си е провал'', разяснява офанзивата против приходната организация и другият политически анализатор в студиото Ивайло Нойзи Цветков.

Според него казусът на властта през днешния ден е, че липсват съществени знания за това по какъв начин би трябвало да се ръководи една страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР