Всеки един конгрес или пленум трябва да излъчи послание към

...
Всеки един конгрес или пленум трябва да излъчи послание към
Коментари Харесай

Антон Кутев: В БСП няма вътрешна опозиция

Всеки един конгрес или пленум би трябвало да излъчи обръщение към хората. Нито бюджетът, нито вотът на съмнение бяха тематика за конгрес. Аз персонално не считам, че имаме вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия . Това стана ясно от думите на земестник-председателя на Българска социалистическа партия Антон Кутев в ефира на Българска национална телевизия.
Част от настоящето управление на партията, което правеше съпротива на Сергей Станишев, беше доста по мощно. Конгресът беше квалифициран тъкмо в традициите на партията. На Българска социалистическа партия не й би трябвало нов правилник, той е добър, сподели Кутев.
Ние предложихме антикорупционен закон, който е доста настоящ и по тази причина не се приема . Един работещ антикорупционен орган няма по какъв начин да не даде разултати, безапелационен бе Кутев.
Вотът на съмнение е безусловно наложителен сега. Свалянето на ГЕРБ е натурален блян . Ние в никакъв случай не сме давали контрапредложения във връзка с европредседателството. Ние предизвикахме спор в Народното събрание за " Бялата книга " на Юнкер. Ние се стремим да водим разговор за председателството ни на Европейски Съюз, разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР