Всеки един човек има различна представа за това какво е

...
Всеки един човек има различна представа за това какво е
Коментари Харесай

6 грешки на мъжете в секса

Всеки един човек има друга визия за това какво е идеалният секс. Поради тази причина, в случай че няма добра връзка сред двамата сътрудници, е обикновено нещата да не се получават.

Жената е доста по-трудно да бъде задоволена полово, а неналичието на задоволително осведоменост и умения от страна на мъжете несъмнено прави нещата още по-трудни, написа vesti.bg.

Именно заради тази причина в тази публикация ще ви посочим едни от най-често срещаните неточности, които мъжете позволяват по време на секс:

Вярвате, че всички дами харесват едно и също нещо

Както споменахме, всеки човек има друга визия за съвършен секс. Поради тази причина за съществена неточност се смята мисленето, че всяка жена може да се задоволи с една и съща тактичност.
Това не е по този начин. Истината е, че избрани неща може да се харесат на някои дами, а други да бъдат отблъснати. Решението е просто - би трябвало да говорите на тази тематика, да се опознаете и да поискате от дамата да ви показа какво ѝ харесва.

Не се отнасяте вярно към клитора

Клиторът е основен орган за реализиране на женския оргазъм. Поради тази причина неналичието на стимулация по време на сексуален акт е една от най-честите полови неточности.
Не е задоволително просто да го докосвате, а да го вършиме вярно. В него се намират хиляди нервни окончания и в случай че се отнасяте прекомерно жестоко, може да аргументите болки на партньорката си.

Мислите, че всичко би трябвало да е като в порно филм

Във филмите с порнографско наличие сексът е показан по килнат метод. Те са артикул на актьорска игра, а не нещо действително. Следователно не са благонадежден “учител “ по секс.
В порното нормално показват подиуми, ориентирани основно към мъжкото задоволство, което евентуално е повода доста дами да остават незадоволени в действителността.
Ето за какво една от най-честите полови неточности е да се има вяра, че сексът във филмите е идеалният секс.

Прекалено доста бързате

От всички полови неточности на мъжете, тази сигурно е най-често срещаната. Много мъже считат, че задачата на секса е просто навлизане и оргазъм.

За да бъде един секс същински удовлетворяващ и за двамата сътрудници, е нужна предварителна игра, милувки, обятия и целувки. Те са тъкмо толкоз значими, колкото самият секс. Мъже, не бързайте, а посветете задоволително време на подготовката.

Променяте държанието си след секс

Колкото значима е любовната игра, толкоз огромно значение имат и моментите след секс. Студеното или дистанцирано отношение след сексуален акт може да има негативен резултат и да повлияе на равнището на задоволство на дамата.

Би било добре откакто всичко завърши, да отделите малко време за гушкане.

Питате „ Свърши ли? “

При дамите достигането на оргазъм е друго и по-трудно. Освен това сексът е доста повече от оргазъм. Всъщност секс, при който не е имало оргазъм, също може да бъде удовлетворяващ. Не се е провалил, в случай че единият от двамата не е достигнал кулминационната точка.

Затова типичният въпрос „ свърши ли? “ води до две неща. Първо, че на дамата ѝ е неловко да отговори и в последна сметка споделя това, което мъжът желае да чуе, а от друга, разкрива неувереността на мъжа в леглото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР