Всеки е запознат със списъка на седемте смъртни гряха: •

...
Всеки е запознат със списъка на седемте смъртни гряха: •
Коментари Харесай

7 смъртоносни победи в живота, които всъщност са провали

Всеки е осведомен със листата на " седемте смъртни гряха ":

• горделивост,

• лакомия,

• сласт,

• злоба,

• алчност,

• яд,

• мързел.

Но кои са смъртните победи?

В действителния живот краткосрочните триумфи в дълготраен проект нормално са провали. Понякога хората се опасяват да продължат напред. Те се концентрират върху това да наподобяват добре, а не да се усещат добре.

И по този начин, 7 смъртни победи в живота на всеки човек:

1. Изкачване нагоре.

Не печелите, в случай че постигнете триумф, прекрачвайки правилата си и политизирате пътя си към върха. Помнете кой поддържа вашата стълба изпод и не го предавайте. В противоположен случай стълбата ще падне отдолу под краката ви.

2. Спестяване посредством съсипване на връзки.
Kога е най-хубавото време да си пожелаем нещо за 2022 година, с цел да се сбъдне
Картата на желанията е ефикасна техника за привличане на позитивни и дълго чакани промени в нормалния метод на живот. Известно е, ч...

Хората са вашето главно благосъстояние. Инвестирайте в хората. Отделете време да говорите с тях или да им покажете, че ги цените. Попитайте тяхното мнение, сравнете го с вашето. Не ви коства нищо да бъдете добър човек.

3. Манипулиране на информация.

За да получите това, което желаете, вие сте подготвени на всичко. И откакто сте постигнали триумф, разбирате, че не можете да кажете по какъв начин сте го постигнали. Тайните, които криете, постоянно ще ви преследват.

4. Предателство в името на успеха.

Врагът удря в лицето, а приятелят удря в гърба.
Как всеки зодиакален знак се оправя с неуспехите си (част 2)
Провалите са нещо неприятно за всеки. Но да можете да реагирате съответно в миг на неуспех е доста скъпо качество. Независимо дали ви...

Най-трудните обстановки рядко пораждат по виновност на далечни врагове. Те постоянно са породени от тези, които преди сме считали за наши съдружници.

5. Поддържане на статуквото

Статуквото надали ще ви докара до победа. Можете да дадете цялото си време и пари, пробвайки се да запазите нещата такива, каквито са (защото постоянно е било така), до момента в който търсите смяна.

Ако от време на време променяте нещо в живота си, ще станете по-успешни. Ако имате брилянтна концепция по какъв начин можете да подобрите живота си, предприемете дейности и го превърнете в действителност.

6. Оставяте нещо настрани за специфичен мотив.
Как всеки зодиакален знак се оправя с неуспехите си (част 1)
Провалите са нещо неприятно за всеки. Но да можете да реагирате съответно в миг на неуспех е доста скъпо качество. Независимо дали ви...

Животът е къс. И баналността на този израз ни минимум не понижава неговата правота. Много хора оставят най-хубавите си планове и хрумвания настрани и в никакъв случай не се връщат към тях.

Най-успешните хора не чакат да се потвърдят. Те не отсрочват нещата за специфичен мотив. Най-щастливият живот е за тези, които основават великолепие всеки ден, изграждайки всеки план върху последния. Успешните хора поставят основата на своята работа.

7. Признаване на успехите и в това време игнориране на неуспехите.

Всеки от нас има области за развиване. Всички сме хора. Някои от нас се разстройват, когато получават негативна противоположна връзка, до момента в който други просто отхвърлят рецензиите.

Въпросът не е дали реакцията ви е вярна или не. Става дума за тактика. Ако желаете да извършите живота си по-добър, слушайте другите хора. Но по-важното е да погледнете по-отблизо какви са вашите неуспехи и да се поучите от тях. Резултатите, които сте постигнали, най-добре ще ви кажат какъв брой сполучлив сте в живота. Не чакайте някой да ви назова победител. Направете себе си победител, без значение от неуспехите. Но не позволявайте на тези победи да ви завладяват задоволително, че тези победи да се трансфорат в провали.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР