Всеки е ставал свидетел на актуалните в момента абитуриентски вълнения

...
Всеки е ставал свидетел на актуалните в момента абитуриентски вълнения
Коментари Харесай

Има значение каква ще бъде първата ти работа

Всеки е ставал очевидец на настоящите сега абитуриентски безредици и насладата, която изпитва всеки възпитаник, на който му следва да „ влезе” в същинския живот, в света на огромните. И оня миг, в който всеки от нас, минал към този момент по този път, си споделя: „ Какво толкоз се радвате, ще видите какво ви чака от на следващия ден като започнете да работите”.

Първата работа е от голямо значение и макар че конфликтът с нея от време на време е плашещ, опитът, добит на първото работно място, в множеството случаи може да ви бъде доста потребен за в бъдеще.

Ако попаднете на вярното място, може да си изградите една добра основа от базови знания и умения за държание и комуникиране в работна атмосфера. Създавате си работни привички и се научавате да работите в екип. Изграждате умения по какъв начин да се държите с клиентите и по какъв начин да управлявате хора. Разбирате какъв брой значима е усмивката.

Това са единствено част от преимуществата, които работилите и предишните през школата на McDonald’s акцентират.

За Илия, който работи в McDonald’s от 6 години, опитът, насъбран досега на другите позиции в заведенията за хранене на веригата, е скъп. Той му дава убеденост да ръководи хората в ресторанта и да образова новодошлите.

„ Нужно е самообладание и схващане. Да, компликации има, както във всяка друга работа, само че, в случай че си твърдоглав и знаеш какво искаш, можеш да растеш и да се развиваш в компанията.

Ако искаш и ти да си като Илия, не се опасявай да опиташ. Провери за свободни позиции в най-близкия до теб McDonald’s или на www.mcdonalds.bg/career.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР