Всеки е пристрастен към пакет със сос (от четири) в

...
Всеки е пристрастен към пакет със сос (от четири) в
Коментари Харесай

Хората се озадачават защо върху сашетата със сос има цифри - но Хайнц разгадава мистерията

Всеки е привързан към пакет със сос (от четири) в ресторант - само че забелязвали ли сте в миналото дребните числа в горната част на сашетата?

Ако сте един от тези хора, които не са забелязвали преди, евентуално ще ви е мъчно да не ги видите в този момент, само че хората се чудят защо в действителност са числата. Въпреки че числата може да наподобяват много неуместни за хората, които са на път да изцедят соса в чинията си, това е инцидентен факт, на който ще знаете отговора, в случай че в миналото се появи в кръчмарска викторина. Мистерията неотдавна обиколи онлайн, като доста хора гадаеха какви биха могли да бъдат те, само че Хайнц се притече на помощ, с цел да избави обърканите посетители от мизерията им и разкри какво имат поради.

Хората се питаха за какво числата са там, откакто сладкарница качи пакети със сос във Фейсбук и попита дали някой знае защо са числата. Мъжът, на име Джо, огради числата и го показа онлайн. Той сподели: „ Наистина не знам за какво желая да знам това, само че ме изяжда – за какво тези сашета със сос имат разл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР