Всеки е попадал на тези твърдения - уж се плащало

...
Всеки е попадал на тези твърдения - уж се плащало
Коментари Харесай

Плащано ли е на Деси Слава да казва, че е с коронавирус? Ето и истината!

Всеки е попадал на тези изказвания - сякаш се плащало на хора, с цел да споделят, че са с ковид. Явно тези изказвания са стигнали до поп-фолк певицата Деси Слава, която неотдавна беше диагностицирана с ковид.

Виж още: Азис отвърна на Тони Стораро: За малко да се разплача! Певецът призна - легенда е

" Искам да кажа на тези хора, че не е действително това, което си мислят. Лично аз за себе си ще кажа, че не бих направила нещо толкоз аморално в живота си. Коронавирус в действителност има, при някои ужасно, при други съдбовно, при някои хора даже не схващат ", споделя Деси Слава пред " България през днешния ден ".

Виж още: И Светлана Гущерова стана бизнесдама, продава домашни облекла по 200 лева!

Деси Слава признава, че към момента никой не ѝ се е обадил за нови директиви, а след първичния позитивен тест и разпита от виновните лица, се е наложило певицата да се самолекува. Тя пие витамини, а за главоболието пие обезболяващи. Него разказва като извънредно мощно. Температура няма. 

Виж още: Катрин Тасева трогна с думи за Щерев: Обичаше ме даже когато не бях доста, доста за обичане

Въпреки че е разграничена със фамилията си, Деси Слава е признателна на Господ, че мина през това тестване, защото до момента все се е страхувала за фамилията и околните си. " Малко съм успокоена, че не е толкоз ужасно. Може би е до организъм, до шанс ", разяснява тя и добавя, че просто е имала шанс.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР