Всеки е имал своите моменти на безпардонност и наглост, но

...
Всеки е имал своите моменти на безпардонност и наглост, но
Коментари Харесай

Не ти ли омръзна да разбиваш връзки: Ето с кого е в момента въртиопашката Даяна Ханджиева!

Всеки е имал своите моменти на безпардонност и безочливост, само че Даяна Ханджиева чупи върхове. 29-годишната актриса, която бе главната причина за края на брака на Ники Илиев и брачната половинка му Саня Борисова, може умерено да дава курсове на тематика " Как да разбием непознатата връзка ". А Наталия Кобилкина пасти да яде!



Знаем, че преди години тя се напъха в леглото на режисьора Ники Илиев, което докара до развода му със Саня. После, по време на " Фермата ", Даянка първо се хвана с фокусника Данчо, чиято избраница го чакаше на открито, а след това се заусуква и към водача Петър. Просто " приказка ", какво да кажем за сходно държание...



Получи се по този начин, че годеницата на Данчо го заряза, очевидно е имало достолепие момичето, а той си биеше главата в стената, когато Даяна Ханджиева под носа му се сваляше с пилотчето.

Е, няколко години по-късно (да не забравяме, че водачът въобще не й обърна внимание за сериозна връзка), Даяна Ханджиева още веднъж се е сетила за фокусника Данчо. Не е ясно какви фокуси му е приложила, само че двамата бяха засечени да се разхождат като гаджета по столична централна улица.

Докога ще е по този начин и има ли въобще въртиопашката усеща към наивния Данчо, скоро ще се разбере...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР