Всеки дом е характерен със своя собствена символика. Много стопани

...
Всеки дом е характерен със своя собствена символика. Много стопани
Коментари Харесай

Предметите носещи късмет и благополучие вкъщи

Всеки дом е присъщ със своя лична символика. Много стопани и стопанки имат вяра, че даден предмет им носи шанс, благоденствие и наслада и държат той да заеме особено място в къщата им. Усещането за позитивна сила в тези случаи е строго самостоятелно и персонално. И въпреки всичко специалисти по обзавеждане и украса са основали повсеместен лист с предмети, които носят шанс.

На първо място в него е водното конче, считано за предвестител на благополучието. Въображението е на ваша страна – водното конче може да бъде показано посредством симпатична статуетка, само че може и посредством текстил – декоративни възглавнички, детайли в завесите и така нататък

Друг знак на шанса по целия свят е конската подкова. Тя би трябвало да бъде наоколо до входната врата. Така освен ще ви носи шанс, само че ще брани дома ви от отрицателна сила и неприятни намерения.

Вече и в България е доста известна фигурката на слон. Това е доста подобаващ подарък за човек, на който желаете положителното. Слонът е настойник на плодородието и дъжда и носи благополучие. Но има една специфичност – хубаво е фигурката да е в спалнята или дневната и да е подложен с дупето към вратата на помещението.

От Изтока към този момент се постановиха и статуетките на Буда. Добре е да поставите негова пластика в помещението, където работите, тъй като се има вяра, че божеството носи триумф в бизнеса и огромни финансови достижения.

Китайците пък имат вяра, че за положителното финансово положение се грижи жабата с три крайници. И тук има една специфичност – би трябвало да е покрай входната врата и да гледа във вътрешността към къщата за шанс и благоденствие.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР