Всеки ден в Ботевград има обири и бой, сигнализираха местни

...
Всеки ден в Ботевград има обири и бой, сигнализираха местни
Коментари Харесай

Ежедневието в Ботевград: обири, бой, разказват жителите

Всеки ден в Ботевград има кражби и пердах, алармираха локални поданици. Те се оплакват, че служителите на реда са малко и никой не може да избави жителите от бандитите.

Пред камерата на "Здравей, България” кметът Иван Гавалюгов призна, че казусът с престъпността в цялата община е в действителност сериозен.

Къде се подрежда България измежду страните с най-големи проблеми с престъпността

Жители на село Скравена споделят, че там няма къща, която да не е обирана. Хората алармират полицията, само че ограничения не се взимат. Водели се досъдебни производства против незнайни причинители.

Дават 7 млн. за терора в селата, спецоперация в 5 области

Последният случай в Ботевград е отпреди няколко дни. Младежи от ромски генезис влизат в дискотеката в града, носейки железа, с колове, споделя очевидец.

Освен че нападнали защитата, нападателната група нанесла и вреди по заведението.

Мъжът няма концепция за какво се е стигнало до нападението, само че уточни - "това е някакво всекидневие в Ботевград ".

Той продължи, че създалото се престъпно общество в града е като че ли тотално необезпокоявано и по тази причина си разрешава сходни прояви всеки ден.

"Коренът на казуса, съгласно мен, е възприятието за безотговорност. То пък произтича от мощно понижения състав на локалното полицейско ръководство – 25 униформени са на щат там, което е най-малко два пъти под санитарния най-малко. Има по два патрула на промяна за денонощ ", изясни пък кметът на Ботевград.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР