„Всеки ден трябва да се действа така, че да не

...
„Всеки ден трябва да се действа така, че да не
Коментари Харесай

Сидеров: ГЕРБ и вицепремиерите да ме слушат, по-опитен съм

„ Всеки ден би трябвало да се работи по този начин, че да не се разпадне”, сподели той пред bTV и увери, че ще направи всичко допустимо, с цел да се резервира обединението.

Това се случи, откакто през последните седмици сътрудниците както в партиотичното обединяване, по този начин и в ръководещата коалиция си разменяха остри реплики. Вчера, след среща с Народното събрание, сътрудниците обявиха, че няма проблеми и са постоянни.

„ На нас ни липсва идейният взор, прекомерно доста се разпиляваме в елементи. Да, туризмът е значимо нещо, единствено че България не може да живее единствено от туризъм. Ние би трябвало да мислим за съвременни технологии и за метод, по който хората, които са квалифицирани да не бягат от България”, съобщи Сидеров.

Той прикани сътрудниците си Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да се обръщат към него по-често като най-опитния.

„ Аз съм с максимален политически и парламентарен опит от тях. По-често би трябвало да го търсят”, безапелационен беше Сидеров.

Той укорява сътрудниците си от ГЕРБ също в липса на задоволително консултиране, съветване и вслушване в съдружния сътрудник.

„ Ние може да сме по-малък съдружен сътрудник, само че моят насъбран политичски опит за тях би трябвало да е скъп. Ако те не го оценят, значи считат, че са самодостатъчни”, сподели Сидеров.

Той означи, че в тази ситуация не демонстрира его.

„ Това е потребно за тях, не за мен. Аз избирам да се занимавам с изобразително изкуство и с изтънчено изкуство към този момент. Ако съм още в политиката, то е тъй като усещам ангажираност към хората, които са ме следвали през годините. Вече съм на такова равнище, че не се жегвам, това не е обидно за мен, аз просто им го споделям като добър съвет”, уточни той.

По думите му ориста на ръководещата коалиция сред ГЕРБ и Патриотите също зависи от всекидневните дейности.

„ Затова отправям вниманието към идейни неща. Всяка седмица би трябвало да излизаме първо тримата водачи на Патриотите с конференции, в които да споделяме: Тук свършихме това, считаме да се направи еди какво си. Трябва да насочим взор към идейните неща, към това, което е значимо да се прави. Имам чувството, че се работи на парче, ден за ден, няма идеология”, означи той.

Дали Теменужка Петкова има съображение да подава оставка като енергиен министър, занапред ще научим, счита Сидеров.

„ Не знам дали е укоримо да познаваш някой, който е в бизнеса, в случай че той не е направил престъпление. Всеки познава някого. Познавам всички предприемачи, множеството банкери, интелектуалци, какви ли не хора. Ако поради всяко другарство би трябвало да се самоукорявам…”, съобщи водачът той.

Според него Петкова дължи на Патриотите диалог като съдружни сътрудници, в който да изясни по-аргументирано и по-задълбочено за какво подава оставка......

„ Стана някакъв инстикт. При здравния министър беше същото – подозрение и подава оставка. От една страна, казваш: Да, индивидът постъпва почтено, само че въпреки това, някакси става обезценка на тези позиции, тъй като към този момент нищо несъмнено няма. В последна сметка един министър би трябвало да има опцията и свободата да работи в един интервал от време, с цел да свърши нещо. Ако е непрестанно в боязън, че може да подаде оставка, той блокира”, означи водачът на "Атака ".

Нямаме искания към поста на енергиен министър, нашите министри са ясни, безапелационен беше той. И дефинира като позитивна готовността на премиера да разиска с Патриотите бъдещия енергиен министър. Сидеров съобщи, че би могъл да уточни подобаващи за поста хора, само че не пожела да разкрие имена.

По думите му Бойко Борисов е подготвен да смени някой от министрите си, когато вижда, че това може да навреди на държавното управление, на партията му и на целия имидж.

Премиерът разви качества през годините , натрупа опита, който към този момент му разрешава да балансира по-добре, а това е доста значимо за един общественик. Успя да завоюва доверие и утвърждение в интернационален проект, тъй като България нормално е била подценявана, в този момент сякаш е по във фокуса, разчита се на България като фактор”, означи депутатът.

На въпрос кой е същинският Волен Сидеров – този, който подлагаше на критика преди време Борисов, или този, който сега му партнира, водачът на „ Атака” отговори:

„ Животът е динамичност. Ако в миналото съм подлагал на критика, може би тогава той не е бил развил тези качества, ето, в този момент ги е развил и споделям положителни думи”.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР