Всеки ден сме изправени пред различни предизвикателства, както в личния,

...
Всеки ден сме изправени пред различни предизвикателства, както в личния,
Коментари Харесай

Влезте бързо във форма и завинаги

Всеки ден сме изправени пред разнообразни провокации, както в персоналния, по този начин и в професионалния си живот. Проблеми в връзките, спорове с шефа или липса на пари са обстановки, които постоянно са доста сложни за решение, само че ние можем да се оправим с тях. 
Ето за какво е толкоз значимо да поддържате тялото и мозъка си в добра форма. За да постигнете това, имате потребност от подобаваща диета и постоянни тренировки - във фитнес залата, на бягащата пътека или с колелото. Изкуството обаче в е това, че потта и сълзите, проляти по време на подготовка, ви донесоха оптималната изгода. Ето 5 метода да извлечете максимума от тренировките и храненето си.
 Не прекалявай с планка! Колко време и какъв брой пъти е добре да го вършим Не прекалявай с планка! Колко време и какъв брой пъти е добре да го вършим
Популярното упражнение за стягане на мускулите на цялото тяло, наречено планк, е ефикасно за основата на торса. То оказва помощ за стягане на...
1. Ако сте с наднормено тегло, отслабнете - а в случай че сте с поднормено тегло, качете килограми.
Планирайте рационално тренировките си. Говорете с по-опитни от вас, прочетете литература, обвързвана с тренировките за качване или събаряне на килограмите. Правилния треноровъчен развой е от значително значение!
2. За да преодолеете скуката във фитнеса, спрете да мислите за тренировки
Скуката ви разсейва, само че може и да ви стимулира да спортувате повече. Загубвали ли сте в миналото визия за време по време на забавна полемика? Бяхте толкоз въвлечени в диалога, че забравихте за света. Същото може да бъде и с упражненията. Ето няколко хрумвания за похищение на вниманието от тренировките: слушане на музика, гледане на телевизия. Изберете неща, които провокират у вас позитивни асоциации. Можете даже да приложите визуализация.
 3. Тренирайте на всички места и когато и да е
 Отлагането на извършения стресира душeвността ни - по какъв начин да го избегнем Отлагането на извършения стресира душeвността ни - по какъв начин да го избегнем
Има самобитна зараза, по едно и също време с световната пандемия. Парадоксът на упражненията при напрежението е подсилен от изследване от април 2...
Експертите споделят, че даже елементарни действия като нанагорнище на стълби, изнасяне на боклука, градинарство, разчистване, извършване на покупки, разчистване с прахосмукачка, оправяне на леглото или косене на тревата имат позитивен резултат върху здравето ни.
4. Избягвайте тютюневия дим 
Не забравяйте, че самото наличие в компанията на пушачи е нездравословно за вашето здраве - от време на време даже повече от пушенето. За благополучие законите против тютюнопушенето на публични места през днешния ден са доста по-строги, в сравнение с преди.
5. Яжте повече фибри
Последните проучвания демонстрират, че хората, които ядат храни с високо наличие на фибри (като зърнени закуски, плодове и зеленчуци), са на половина по-склонни да развият сърдечни болести, в сравнение с тези, които имат прекомерно малко фибри в диетата си.
 За смяната, постоянството, напредъка и пречките по пътя (ВИДЕО) За смяната, постоянството, напредъка и пречките по пътя (ВИДЕО)
Как да имаш проекти за каквото и да било, щом не е ясно на следващия ден какво ще се случи? Парадоксално, само че опитът демонстрира, че при толкоз драс...
Хайде да действаме, в този момент!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР