Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края

...
Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края
Коментари Харесай

Мария разкри името на любимия си

 Всеки ден си поисквам това да бъде мъжът до края на моя живот. Това самопризнание направи Мария за.

За първи път Мария разкрива името на загадъчния си обичан, той се споделя Мирослав, само че певицата не прецизира с какво се занимава и каква е семейството.  " Няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се споделя Мирослав! И живеем дружно ", казва певицата.

Мария разкрива, че към този момент се усеща задоволително умерено и връзката е изцяло осъзната. На злобарите пожелава да изпитат обич като нейната.  " Обичам по метод, по който не съм успявала до момента. Пожелавам си в действителност единствено да сме здрави и съм сигурна, че лека-полека нещата ми ще се подредят, по този начин както при всички естествени хора. Може би за всички е мистерия и се вълнуват, тъй като до момента не съм качвал фотоси с мои сътрудници и не съм стигал толкоз сериозен работи. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е благополучен, не би трябвало да се притеснява  да показа, да демонстрира любовта си ", разкрива още певицата.

" Честно казано не знам дали се виждам като младоженка, само че несъмнено ще носят семейството на Мирослав. За мен каквито и достижения да има една жена в работен проект, тя би трябвало да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената би трябвало да се отдаде на 100% и да принадлежи на някого. Най-малкото, което мога да направя е да нося семейството на Мирослав “.

Докато приказва за любовта си, изпълнителката звучи извънредно окрилена. Разказва, че е живяла с доста ограничения в персонален проект и стига до заключението, че е извънредно време да си разреши да изживее щастието си. Макар да не споделя от какъв брой време са дружно и по какъв начин тъкмо сте се срещнали с Мирослав, Мария споделя, че за първи път е извънредно удовлетворена и спокойна в връзките си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР