Всеки ден ще е така, до победата - популярният рефрен

...
Всеки ден ще е така, до победата - популярният рефрен
Коментари Харесай

Сутрешното шоу на Бойко Борисов - рейтингът върви надолу

Всеки ден ще е по този начин, до успеха - известният рефрен към този момент е действителност в тактиката на Бойко Борисов за политически триумф. Всеки ден той се включва онлайн във Facebook, само че към този момент смени тактиката - не от джипа, а от у дома, пред кръста и иконата. И изяснява ли изяснява.
Връзките с обществеността са фундаментална част от политика. Ако нямаш съответна тактика в това отношение, какъвто и талант да си, жертван си на неуспех. Защото в случай че хората не те схващат, няма да те поддържат. Независимо дали " аз съм елементарен и вие сте елементарни, значи се разбираме " или " умни и красиви ".
За десетилетие ръководство Борисов съумя да събере толкоз поддръжка, че към момента да печели избори, въпреки и последният път официално, тъй като успяваше да убеди задоволително гласоподаватели да го поддържат. Два са методите да се печели политическа поддръжка - първо, твърдо ядро, което е подвластно по някакъв метод от теб (най-често икономически) или е фанатизирано до степен на отричане за всичко друго от действителността на лидера; второ - убеждаваш задоволително хора да те поддържат посредством прочувствени и рационални похвати. Втората част е тази, която ти дава резистентност във властта - тъй като зависимостите и фанатизмът се уголемяват по-бавно и по-трудно.
Сега Борисов се появява всеки ден във Facebook и то в дълги монолози. А това е досадно и то за мнозина. Когато нещо ти е досадно, просто спираш да му обръщаш внимание, без значение какъв брой е значимо. А в случай че ти го натрапват от ден на ден и повече, почваш да го намразваш!
Така че, водачът на ГЕРБ добре би трябвало да си даде сметка какво прави с непрекъснатия напън през Facebook - така и така приказва за Слави Трифонов, дано ревизира по какъв начин се движеше рейтингът на шоуто му през годините. Ясно е, че Борисов скоро няма да се появи пред медии - не в неделя заран, пред определени, а пред всички. Ако това стане, ще има и кофти въпроси, с невъзможни отговори. Току виж се оказало, че ще пристигна някой питащ, който да го подсети, че партията му гласоподава " ЗА " това ръководителите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд да идват в Народното събрание на доклад, когато вземе да жали по какъв начин съдиите в Народното събрание. Или да му каже, че. Но и противоположното - непрекъснато говорене не всъщност се трансформира във усещане за модел на циврене. В къщата в Банкя очевидно няма кой да му го каже - само че пък транспортният му министър Росен Желязков към този момент го сподели пред значителен ефир: " ". Толкова е просто - само че за Борисов не е, тъй като отвън властта за него дебнат огромни рискове!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР