Всеки ден се връщам към този случай. Даже в сънищата

...
Всеки ден се връщам към този случай. Даже в сънищата
Коментари Харесай

Камериерката, ритната от шведски турист: Отношението на чужденците не е положително към нас

Всеки ден се връщам към този случай. Даже в сънищата си сънувам неприятни кошмари. Добре съм, само че не напълно възобновена.

Това сподели пред камерата на БТВ Диана Петкова, камериерката, която беше изритана от шведския екскурзиант Ралф Сундберг в Слънчев бряг. "Искам да знам, дали този нагъл и нахален шведски екскурзиант ще получи отмъщение и наказване. Изпълнявах отговорностите си на холова камериерка. Разбрах, че неговото посегателствот се дължи на алкохол, опиати и доста неприятна информация за нашата страна, че на задграничните туристи било разрешено всичко. Втора година съм камериерка. Отношението на чужденците не е позитивно към нас. Има и други произшествия, на които съм ставала очевидец. Държали са се жестоко и надменно. Има и доста положителни хора ", разкри тя.

"Не съм провокирала с нищо шведа. Попитах го единствено "What " (какво бел. ред) и след това не помня нищо. Не желая да виждам фрагменти от нападението, тъй като се смущавам. Този човек не се е свързал с мен. Видях някакво опрощение посредством медиите. Наела съм юрист и желая да го осъждам, само че нашата правосъдна система работи извънредно постепенно. Защо има такова закъснение, не знам. Възмездието за мен се показва в огромна сума пари, тъй като по този начин ще го заболи най-вече този нарушител. Агресията в нашето общество се дължи на неприятното комунистическа завещание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР