Всеки ден разбирам от тях (ПП-ДБ), че трябва да мълчим,

...
Всеки ден разбирам от тях (ПП-ДБ), че трябва да мълчим,
Коментари Харесай

Борисов: В изказванията на ПП-ДБ виждам откровени неистини. Опити да си ребрандират имиджа

" Всеки ден запознат съм тях (ПП-ДБ), че би трябвало да мълчим, че би трябвало да оставим Денков и Габриел да създадат оценка на министрите, а в това време те не излизат от студиата от изявленията. В изявленията им виждам откровени лъжи. Опити да си основават ребрандиране на имиджа, който имаха, като някакви антикорупционери ". Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В спортното министерство десетки милиони рушвети, а сътрудника Денков споделя сглобката даже малко ни стеснява опцията, съобщи Борисов. Затова език мой - зложелател мой. Той означи, че през вчерашния ден пред Дейвид Камерън Мария Габриел е " оправила нещата " с отговора на въпроса за Северна Македония.  

" Всички ресурсни министерства са ваши, единствено външно е наше ", добави Борисов. Той уточни, че няма да разреши на Политическа партия да пристояват общи решения.  " Да приказваш, че ти си единствен. Ние изпратихме решенията за КПКОНПИ, Мария Габриел. От трибунка през вчерашния ден разбирам, че ще обвързват КПКОНПИ със градежи и те след това го отдръпнаха ", сподели още той.

Борисов уточни, че е имало значително кавги към техните сътрудници.  " Факт е, че през тези близо две години милиарди отидоха за Путин от " Лукойл ". Вие (журналистите) обслужвахте апокалиптични сюжети. Оказа се, че нито цените се подвигнаха, рафинерията може да работи със 100% неруски нефт ", разяснява Борисов.

" Вътрешният министър е министър на България. Не е на ГЕРБ. Ние не считаме, че министрите са партийни, за разлика от мнението на Денков ", сподели Борисов.  " Щом Петков е споделил, че няма задкулисие, значи няма. Всичко е транспарантно ", уточни още Борисов.

Очкавайте детайлности! 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР