Всеки ден прибираме български граждани от чужбина. Благодаря на всички

...
Всеки ден прибираме български граждани от чужбина. Благодаря на всички
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Затварянето на граници е абсурдно

Всеки ден прибираме български жители от чужбина. Благодаря на всички хора, които правят оценка напъните ни. Това сподели пред Нова телевизия вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1500
Проблеми с прекосяването по границите има на всички места. Ние сме външна граница. Абсурдно беше това затваряне на граници. Не може да се не разрешава достъпът на главните артикули и услуги. Трябва да се обезпечават коридори, както ние осигуряваме, акцентира Захариева.

Актуална информация за ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света

За страдание, се натрупват опашки. Ще сложим доста остро въпроса пред сътрудниците от Европейския съюз, тъй като сме външна граница и тук опашките са най-големи. Трябва да има общо европейско решение за обезпечаване на коридори, през които да минават хората, уточни Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1500  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР