„Всеки ден оставане на вашето правителство е пагубен за страната,

...
„Всеки ден оставане на вашето правителство е пагубен за страната,
Коментари Харесай

Нинова: Всеки ден оставане на вашето правителство е пагубен за страната

„ Всеки ден оставане на вашето държавно управление е гибелен за страната, към момента има късмет да извадим страната от дупката и този късмет минава през оставката на кабинета „ Денков “ и нови бързи и смели решения “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата за вота на съмнение.

Тя прикани за оставката на кабинета на Николай Денков и избирането на надпартийно програмно държавно управление с съответни цели.

„ Вече 5 месеца ни ръководи сглобка, разглобка, коалиция, некоалиция, бих нарекла това, което се случва нещо като нищо, нещо, което е квазиправителство, полумнозинство и нищо положително не се случи през този интервал “, сподели тя.

Според нея болшинството е излъчило държавното управление и му е сложило цели, като всеки един от тях има отношение към националата сигурност – Шенген, еврозоната, конституционна промяна, правосъдна промяна, Плана за възобновяване и резистентност.

„ И това нещо като нищо трябваше да реши тези въпроси, само че не съумя да реши нито един и това е резултатът от пет месеца работа на това нещо – неустановеност, непредвидимост, кавги. Разпокъсахте се във връзка с бюджета, водите войни кой да овладее службите “, скочи алената шефка.

Тя съобщи, че през октомври на изборите се състоя същинският избор на съмнение, тъй като ГЕРБ загуби над 100 000 гласа, а Политическа партия над 300 000.

„ Сглобката е изгубила близо половин милион гласове и все пак ще натиснете копчето и ще спасите държавното управление и отговорът е единствено един - за пари и поради зависимости. Цената на тези зависимости заплащат хората превърнахте цяла страна в едни пленник на вашата алчност и зависимости, само че има и опорка - неприятно е това държавно управление, само че няма опция. Винаги обаче има опция “, добави Нинова.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР