Всеки ден ни спохождат неприятности. Амулетите и талисманите ще ви

...
Всеки ден ни спохождат неприятности. Амулетите и талисманите ще ви
Коментари Харесай

7 неща, които ще предпазят дома ви от лош късмет

Всеки ден ни спохождат неприятности. Амулетите и талисманите ще ви защитят, а съществуването им в дома ви ще го пазят от неприятности.
Защитните амулети можете да си извършите и сами елементарно и от спонтанни неща. Има и предмети, които сами по себе си носят шанс и пазят дома.
1. Безопасна игла
Тя ще ви опази от зли очи. Мнозина я зареждат с сила, като ѝ изричат специфични заклинания. Можете да се възползвате от отбраната ѝ и без заклинания.
2. Монети
Монетите могат да ви оказват помощ да избегнете финансов провал. За да енергизирате този амулет и да очаквате да спечелите елементарно пари, сложете монетата в пръстта на саксия с растение. Тя ще зареди с сила монетата. Сложете някакъв знак на монетата, с цел да можете да я разпознаете измежду останалите и да не я дадете инцидентно в магазина. Можете да я сложите в специфична дребна торбичка или джоб от червен плат. Освен отбрана, монетата ще ви донесе добър финансов шанс.
 10 елементарни правила, с които да постигнеш цялостно благополучие вкъщи 10 елементарни правила, с които да постигнеш цялостно благополучие вкъщи
Понякога животът наподобява толкоз комплициран и замайващ, че несъзнателно искаш ясни правила и спазвайки ги да можеш да изградиш личното си щ...
3. Червена връвка
Това е доста известен амулет, който се употребява в доста култури като фън шуй. Източните учения споделят, че аленото гони злите духове и също така е отличен магнит за позитивна сила Qi. Червените конци се окачат пред входната врата на дома или се носят на лявата ръка като гривна, тъй че да ви заобикалят негативни токове.
4. Пръстен
Тези бижута са едни от най-мощните защитни предмети. Те безусловно са универсални, фамилните пръстени могат даже да се предават от потомство на потомство. От подобен пръстен очаквайте шанс, само че в случай че притежателят му е потърпевш, с предлага да минете пръстена през солена вода (внимавайте да не повредите материала).
5. Торбичка със сол
 Домът ви издава вашия темперамент Домът ви издава вашия темперамент
Домът издава доста за това какви персони сме. Изборът на цветове, фотосите по стената, както и подредбата и хигиената в жилището разкр...
Самата сол е прелестен контрастност на всичко мрачно и нечисто. Тя защищава безусловно от всичко - от зли очи, проклятия, неуспехи, черни вълшебства. Може да се употребява освен в дома, само че и отвън дома, като предпазен талисман. Можете доста елементарно сами да си го извършите. Купете или направете своя дребна торбичка. Изсипете сол в нея и я стегнете компактно, с цел да не се разсипе солта.
6. Всяко бижу
Всяко бижу може да стане мощен талисман, поради скъпоценните камъни и металите по него. Те даже не би трябвало да бъдат зареждани. Ако си имате собствен обичан пръстен с камък, обеци, колие или гривна, то силата на природата постоянно ще бди над вашето успокоение.
7. Ключ
Купете случаен ключ, който няма да се пъха в никоя брава. От антични времена ключовете са били вълшебен и значими предмети за благоденствие. Маговете ги употребявали като отбрана от вълшебства и зли духове. Можете да сложите ключ на входната врата в коридора или окачени на стените до изхода, с цел да предпазят дома от неприятно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР