Всеки ден ни дава нова възможност да научим нещо ново,

...
Всеки ден ни дава нова възможност да научим нещо ново,
Коментари Харесай

Да си любимец на съдбата: Световноизвестните личности, които всъщност са осиновени

Всеки ден ни дава нова опция да научим нещо ново, с което да блеснем някой ден в компания с другари. Дали ще става въпрос за исторически обстоятелства, за литературно познание или малко подозирани обстоятелства за холивудските звезди, значимо е да научаваме по нещо ново.

Днес ви предлагаме точно обстоятелства, свързани със международни звезди и в частност имената на велики персони, които са били осиновени. 

Виж още: Карис – красивата щерка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Стийв Джобс

Бащата на Apple е роден през 1955 година Той е противозаконен наследник на сирийски мигрант и американка. Бързо след рождението му Стийв Джобс е осиновен от Пол и Клара Джобс. За осиновителите му това е единственият късмет да имат дете, защото имат репродуктивни проблеми.

Виж още: Звездата от " Почукай на вратата ми " шашна след развода! Ханде Ерчел отново живее с мъжа си, само че чартърен

Мерилин Монро

Легендарната актриса се ражда през 1926 година Нейната майка има финансови усложнения. Така родената с името Норма Джийн Мортинсън живее в приемно семейство до 7-годишна възраст. Тогава приемната майка на Монро получава нервна рецесия и е приета в болница. Най-добрата ѝ другарка поема грижите за детето, само че едвам за няколко години. Малко по-късно Мерилин Монро заживява в дом за деца, лишени от наставнически грижи.

Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Нелсън Мандела

Бащата на политика е лидер на селце има четири съпруги. Мандела е наследник от третата му брачна половинка. След гибелта на татко му, Нелсън Мандела е осиновен. Тогава той е на 9 години.

Виж още: " Капан за родители " - на 22 година! Актьорите от кино лентата се събраха, какво се случва с тях през днешния ден?

Никол Ричи

Осиновена е от Лайнъл Ричи, когато е единствено на 3 годинки. Родителите ѝ вземат решение, че нямат финансовата опция да я отгледат. Тя са другари с Лайнъл Ричи и по този начин той взема решение да поеме грижите за нея.

Виж още: БГ лято и БГ звезди - на море или на планина? Къде почиват Диляна Попова, Глория, Наум Шопов...

Джон Ленън

Легендата на международната музика се ражда през 1940 година в фамилията на Джулия и Алфред Ленън. Баща му е на фронта по това време, само че и откакто се връща във Англия, отсъства постоянно от вкъщи. Следва бракоразвод, майка му се дами за различен мъж, а за Джон се грижат неговата вуйна Мими и брачният партньор ѝ Джордж Смит. Двамата нямат деца и отглеждат Джон с цялата си обич.

Виж още: ТЕСТ: Познаваш ли българските традиции и обичаи?

Бил Клинтън

 

Бившият американски президент не познава татко си - той умира в злополука три месеца преди Бил Клинтън да се роди. След раждането му, майка му отпътува да учи в лицей за медицински сестри и бабата и дядото на бъдещия президент го отглеждат. Няколко години по-късно майка му се връща, дами се наново и Бил Клинтън взима семейството на втория си татко.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР