Всеки ден хвърляме по едно око на колежките, за да

...
Всеки ден хвърляме по едно око на колежките, за да
Коментари Харесай

Защо женените мъже изневеряват?

Всеки ден хвърляме по едно око на колежките, с цел да сме сигурни, че дамите най-сетне ще си признаят, че множественият оргазъм съществува. След като изчетохме много по най-различните полови тематики и даже доказахме, че размерът няма значение, стига портфейлът да е задоволително пълен, установихме, че положителните учени и откриватели от AshleyMadison.com са разкрили тайната на изневерите. Повече от ясно е, че един човек може да изневери единствено, когато е женен, а при всички останали случаи организира кастинг за бъдеща брачна половинка. Мъжкото общество ще удостовери, че ергенството е нещо прелестно, а бракосъчетанитето е измислено, с цел да се абонираш за полови и перални услуги в дълготраен проект. В офиса имаме вяра, че двама души се женят, когато желаят да имат семейство или желаят да си купуват хубави неща, които не могат да си разрешат независимо. Оказва се, че тъкмо тогава стартират изневерите. И откакто дамите постоянно са ни упреквали и оприличавали на животни, подвизаващи се в кочина, ние сме длъжни най-сетне да отвърнем на удара. Защо мъжете изневеряват? Има тъкмо три аргументи и всички са по-ясни от бял ден, но нали Кобилкина все би трябвало да извади шестоъгълен петох*йник от шапката си, по тази причина сме в това състояние. Уважаеми дами, изневерите се случват по следните аргументи:

1. Липсата на секс е съществена причина на 39% от мъжете. Те се пробват да пробият женската цитадела, както и девствения пояс, построен отначало в резултат на „ Анатомията на Грей “. Всяка загуба ги принуждава да окупират нова приемничка на него и члена му, а както всички знаем, тези юнаци се търсят постоянно.

2. Интимността липсва! Почитатели сме на бързия секс, само че от време на време имаме потребност от малко повече еротика и романтика – сантименталната свирка се брои, нали? Нека не забравяме, че от време на време и ние имаме усеща, а който единствено получаваме „ Оф, отново ли? “, страстта умира по-бързо от Кени в следващ епизод.

3. Вече не сме толкоз щастливи и задоволени. И най-лошото в този миг е, че дамите не се стараят и не схващат това, което им казваш. Ти вървиш на фитнес, кастриш храста, даже купуваш еротично долни дрехи и я откриваш в леглото с шушоните, ролките на главата и бабиния пеньоар. Нека напомним на всички дами, че комбинацията от тези три точки води до ликвидиране на плувците, а от там и до преустановяване на рода.

Единственото предложение от експертите в мадам Ашли е, че двойките би трябвало да възобновят приключенския секс. Най-добрите разновидности са в асансьора, гаража, колата, стадиона, на покрива на блока, пред вратата на гадния комшия и доста други – експериментирай и споделяй в „ Искрено и цинично “!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР