Всеки ден е учебен ден, що се отнася до интернет

...
Всеки ден е учебен ден, що се отнася до интернет
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават, че костенурките всъщност не са „вътре“ в черупките си

Всеки ден е образователен ден, що се отнася до интернет – и в този момент хората остават комплицирани по какъв начин наподобяват костенурките под черупката си.

Има няколко неща в живота, които в никакъв случай не сме подозирали, че би трябвало да знаем - в това число по какъв начин наподобява тялото на костенурка, само че щом го видите, в никакъв случай няма да го забравите.

Костенурките са забавни същества, защото могат да се скрият в черупката си, само че хората едвам в този момент осъзнават, че не са „ вътре “ в черупката си, а черупката в действителност е част от гръбнака им.

Твърдата защитна черупка обгръща всички органи на костенурката, както и главата им, и се е трансформирала с времето заради еволюцията.

Научната писателка Ада Маквеан отиде в X, прочут преди като Twitter, с цел да даде на хората бърз теоретичен урок за костенурките и техните комплицирани черупки. Тя написа: „ Ежедневно увещание, че костенурките не са „ вътре “ в черупките си. Те *са* техните черупки “, до момента в който споделя фотография на скелет на костенурка и вътре в черупката им.

Сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР