Всеки ден - дори и днес - излизат лъжите на

...
Всеки ден - дори и днес - излизат лъжите на
Коментари Харесай

Икономист: Нежната революция трябва да продължи, докато България се сдобие с почтено управление

Всеки ден - даже и през днешния ден - излизат лъжите на премиера и прокуратурата, с които към този момент станахме посмешище в Европа.
Всъщност сривът на България стартира, когато изчезна честността, интегритета в ръководството. Когато пропагандата за триумфите по живковски напълно измести дебата за сериозните проблеми на обществото и по какъв начин те да се решат.
Проблеми в това отношение е имало и преди, само че гангрената като развой съответства с преодоляването на медиите. Лъжата стана публична политика. Точно както при комунизма, в обществената мрежа фейсбук.
 Икономист: Върховенството на правото е светая светих на демократичните общества Икономист: Върховенството на правото е светая светих на демократичните общества
Чета непрекъснато странни причини от съперниците на митинга: “Не може Протеста да се поддържа, тъй като щяло да стане Отечествен фронт на десни...
А едно общество изостава тъкмо с толкоз години, колкото време му е нужно да разобличи лъжите в които живее и се провежда да отстрани лъжците, които без изненада са и крадци.
Е, 10 години. Провалени в нашия живот.
Нежната гражданска война би трябвало да продължи до тогава, до момента в който България се снабди с честно ръководство.
Почтеността е фундаменталното изискване за дейно, икономично и ефикасно, т.е. положително ръководство с отчетност на постигнатите резултати и транспарантна политика, която регистрира и взема поради гласа на жителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР