Всеки ден чета глупости за себе си. Разказват, че със

...
Всеки ден чета глупости за себе си. Разказват, че със
Коментари Харесай

Вучич: Не е вярно, че със снайпер съм убивал хора в Сараево

" Всеки ден чета нелепости за себе си. Разказват, че със снайпер съм убивал хора в Сараево (по време на войната в Босна и Херцеговина). А, аз в никакъв случай в живота си не съм докосвал снайпер. Не мога повече да чувам тези неистини и нелепости ". Това сподели сръбският президент Александър в изявление за босненската Face TV, оповестява БГНЕС.
" Няма да давам отговор на тези нелепости, тъй като няма по какъв начин да убедите злонамерените хора. Не желая и не обичам да се извинявам. В Белград не могат да ме победят на избори, тъй като още живеят в 1996-97 година Само магарето не се трансформира. А, аз смених даже партията си. Всичко описах на народа. Нямам никаква виновност. Някога, може би, съм бил по-добър, през днешния ден може би съм по-зле ", сподели Вучич. Той " подсигурява, че Сърбия ще съблюдава интернационалното право и Дейтънското спокойно съглашение ".
 Вучич се похвали: Сърбия е единствената в света с 4 ваксини Вучич се похвали: Сърбия е единствената в света с 4 ваксини
Президентът на Сърбия Александър Вучич уточни, че реваксинацията е от решаващо значение и изрази убеждението, че до 1,1-1,2 милиона душ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР