Всеки ден булевард Освобождение“ в Пловдив се превръща в състезателна

...
Всеки ден булевард Освобождение“ в Пловдив се превръща в състезателна
Коментари Харесай

Гонки по бул. Освобождение в Пловдив всеки ден, къде е полицията?

Всеки ден бул. „ Освобождение “ в Пловдив се трансформира в спортна писта, алармират локалните. Именно там млад мъж блъсна пет паркирани автомобила, откакто с различен си организирали неподготвено рали.
Според полицията лидерът, блъснал петте коли, се е надпреварвал с първокласен състезателен автомобил, ръководен от негов връстник. Повдигнати са им обвинявания за безчинство.

Ограничението в сектора на блъснатите коли е 30 км/час. Гонки има всяка вечер сред 22:30-00:00 часа. Минават младежи с магистрална скорост, мотористите също карат с висока скорост “, изясни Николай Анев пред bTV. По думите му това се случва от две години насам, след като полицията е спряла да патрулира в региона. „ Полицаи вечер не се виждат. Превенцията е полицията да бъде по улиците “, сподели още Николай Анев.

Лидия Терзиева описа, че районното ръководство е наоколо до мястото, където се е случил случая. От полицията споделиха за bTV, че дават отговор на всички подадени сигнали. „ За жилищен регион „ Тракия “ през последния месец са регистрирани 17 сигнала, като шест от тях са били за бул. „ Освобождение “. Колегите са реагирали навреме на сигналите, по отношение на нарушителите е взимано съответното отношение. За подобен вид нарушаване на пътя водачите носят лична глоба, санкцията е 3000 лева и 12 месеца отнемане от правоуправление “, обявиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР