Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите

...
Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите
Коментари Харесай

„100 % будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ

Всеки работен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите на предаването „ 100 % будни “ Мария Андонова и Стефан А. Щерев се грижат за положителното въодушевление на феновете на Българска национална телевизия като изненадват и радват със завладяващи рубрики, потребни хрумвания и любопитни полемики. Предаването обгръща значими тематики за обществото като просвета, просвета, здраве, обществени проблеми, публичен живот и забавление.

В този сезон „ 100 % будни “ се концентрират върху науката . Науката, която ни въодушевява да търсим и учим новостите. Науката, която е измежду всички нас и би трябвало единствено да желаяме да я разберем. Науката, която ни оказва помощ да усъвършенстваме себе си и да доближаваме нови висоти. Затова измежду новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов , който всеки петък ще вкарва аудиторията на публичната телевизия в необятния свят на химията по наличен и прелестен метод.

Медицинските открития, новостите в региона още веднъж са необятно застъпени от двамата водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев. Зрителите ще научават първи новостите и международните трендове от света на медицината и ще се срещнат с най-хубавите лекари и медицински лица в България. „ 100 % будни “ отделя особено внимание на потребността от превантивна профилактика и доста други потребни тематики за обществото.

В началото на всяко предаване Мария Андонова и Стефан А. Щерев слагат тематики за полемика, в които аудиторията на Българска национална телевизия може да се включи. Търси се гледната точка на фенове от всички възрасти, обществени групи и райони на България. „ 100 % будни “ демонстрира и персонални истории -интервюта и репортажи, които са насочна или подкрепяща линия в тематиките, дискутирани в студиото. Това дава опция да се обединим и изследваме позицията на елементарните хора с мнението на приети в региона си експерти и известни персони.

Любопитството на феновете постоянно е задоволено с кино, спектакъл, музика и танци – тематики, които са неизменима част от предаването 100% будни. Важните акценти са креативните достижения, а гостите постоянно са създатели от международна големина.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР