Всеки човек знае, че домашният любимец е много повече от

...
Всеки човек знае, че домашният любимец е много повече от
Коментари Харесай

Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

Всеки човек знае, че домашният любим е доста повече от животинче, за което се грижим и отглеждаме у дома. 

Кучето или котката се трансформират в същински член на фамилията. Атмосферата се трансформира напълно, всекидневието и рутината ни също, изключително в случай че имаме куче, което би трябвало и да разхождаме всекидневно по няколко пъти.

Рано или късно обаче... за огромно страдание животинките си отиват от този свят, а всеки от нас приема тази загуба мъчно.

Скоро ви разказахме за кученцето на фолк певицата Райна, което умря, а в този момент друга известна дама показа за тъгата си в Инстаграм.

Ивет Лалова употребява страницата си в Инстаграм, с цел да разгласява покъртителен пост, с който показа с почитателите си, че си е взела последно довиждане със своя златист лабрадор, който носеше името Болт - кръстен на спортиста Юсейн Болт. 

Виж още: Райна с мъчно признание: Изгубих дете, не куче

Ето какво показа Ивет:

" Да ти кажа " Сбогом! " през вчерашния ден беше най-трудното нещо, което ми се е случвало. Ти се появи в живота ни тъкмо преди 9 години и 2 дни и постоянно беше до мен - в моменти на благополучие и сълзи “, написа натъжената спортистка и продължава:

" Имам хиляди мемоари по какъв начин се превърнахме в семейство, по какъв начин ме накара да се почувстват като твоя мама. Тичахме дружно, плувахме дружно, прекарах толкоз безсънни нощи, когато не се усещаше добре. Всеки, който в миналото е имал домакински любим, знае каква мощ имат тези дребни същества ", споделя още Лалова и написа, че Болт е бил повече от куче за нея, бил е другар, който ѝ е правел  компания по време на възобновяване след тренировки и травми. 

" Скачаше в автомобила, без значение къде отивах, тъй като просто трябваше да бъдеш до мен. Обичаше хората и празненствата. Сега виждам какъв брой хора те обичаха. Ти си моето необикновено момче и желая да ти благодаря за безграничната обич, която ми даде... Обичам те! ", написа Лалова.

Припомняме, че двойката взе кучето година преди сватбата си - през 2012 година, когато бе едвам на 1 година

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР