Всеки човек си мисли, че е уникален, че няма друг

...
Всеки човек си мисли, че е уникален, че няма друг
Коментари Харесай

Двойниците на холивудските звезди в Instagram

Всеки човек си мисли, че е неповторим, че няма различен като него. Оказва се, че не е тъкмо по този начин.  Хората не са чак толкоз неповторими, колкото им се желае. Няма по какъв начин да не сме се разхождали из улиците на града и внезапно да се припознаем в някого. Или даже да забележим собствен двойник.

Някои хора пък наподобяват доста на известни персони. Толкова доста, че си изкарват прехраната с такива прилики. Профил в Instagram обаче събира най-хубавите двойници на световноизвестни артисти, модели, реализатори. Вижте някои от тях в канала във vbox7:

Ребека Майелано

Двойничката на Шакира! А фотографията не е на Шакира, а на въпросната Ребека. Тя работи точно това - професионален подражател и в действителност се оправя сносно и с пеенето, и танцуването.
               

A post shared by (@same.de.la.same) on Aug 27, 2019 at 5:16am PDT

Брайън Кранстън

На фотографията в действителност е Лий Николс. Започнал да имитира облици на артиста с известността на сериала Breaking Bad. Ходи постоянно на cosplay фестивали, където постоянно го бъркат с " оригинала ".
               

A post shared by (@same.de.la.same) on Aug 20, 2019 at 5:00am PDT

Хауърд Екс

Той е първият професионален подражател на севернокорейският водач Ким Чен Ун. " Да наподобявам на гъз, е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в този живот ", разяснява Хауърдс. Хората, като го видят, обичайно са шокирани в първите 10 секунди, само че след това стартират да се смеят.-->
               

A post shared by (@same.de.la.same) on Aug 11, 2019 at 4:42am PDT

Франческа Браун

Както се вижда, тя е двойник на певицата Кейти Пери. " Това е същински комплимент за мен. Винаги съм ѝ била почитател и да ме оприличават с нея, си е цяла привилегия ", споделя Франческа.
               

A post shared by (@same.de.la.same) on Sep 5, 2019 at 8:59am PDT

Кристин Матис

Двойничката на Меган Маркъл работи като стюардеса , само че непрекъснато ѝ споделят, че наподобява на херцогинята на Съсекс. Или напряко се припознават.
               

A post shared by (@same.de.la.same) on Sep 19, 2019 at 9:18am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР