Всеки човек си има своите кусури - някои повече от

...
Всеки човек си има своите кусури - някои повече от
Коментари Харесай

Най-трудните за обичане зодии

Всеки човек си има своите недостатъци - някои повече от други.

Астрологията може да ни насочи към това кои хора елементарно дават и одобряват обич, само че и кои знаци са по-чепати.

Започваме със зодиите с най-големите и любящи сърца...

12. Рак

Емпатията и чувствителността са присъщи за този зодиакален знак. Раците са грижовни и обичат безусловно. Те са търпеливи и простят. Винаги можеш да разчиташ на представител на тази зодия. Ракът демонстрира какво е същинската обич и по какъв начин би трябвало да обичаме. Той няма проблем да разкрива сърцето си, което го прави и най-лесния за обичане зодиакален знак. 

11. Телец

Телците в никакъв случай не крият любовта си – те обожават своите сътрудници и постоянно откриват разнообразни способи, с цел да им го покажат. Твърдо уверени са, че една връзка е здрава единствено тогава, когато и двамата души приказват намерено за своите усеща.

10. Риби

Рибите имат едно от най-големите и любящи сърца в зодиака. Те са прочувствени и нямат проблем с изразяването на възприятията си. Тази зодия не крие нищо и е почтена. Биха минали през огъня за половинката си. Това е обич, която се случва един път в живота.

9. Стрелец

Стрелците бранят сърцата си със зъби и нокти. Те не могат да се привържат към някого току-тъй и постоянно се опасяват, че ще се отдадат на неверния човек, написа " Обекти ". Ако вашият сътрудник е Стрелец и той не приказва намерено за възприятията си, може би вие не сте верния човек за тях.

8. Скорпион

За Скорпионите се приказва, че обичат само физическа непосредственост. Това обаче изобщо не е по този начин. Те търсят човек, с който да открият връзка на едно по-дълбоко и прочувствено равнище. Не я ли почувстват, просто няма да ви позволен до себе си.

7. Везни

Най-големият им боязън е, че можете да ги вземете за лепка. Когато става дума за обич, Везните не обичат да бързат. По този метод те основават усещането, че са самостоятелни и се нуждаят непрекъснато от внимание.

6. Лъв

Лъвовете са прочувствено подвластни от своите сътрудници. Те не обичат да се стараят изключително във връзката – оставят това на отсрещния човек. Ето за какво от време на време наподобяват прочувствено дистанцирани.

5. Овен

Овните са погълнати напълно от своята работа и постоянно не помнят да отделят нужното време на своите сътрудници. Те са извънредно амбициозни и в случай че зависеше от тях, щяха да работят от заран до вечер, 7 дни в седмицата. Това от своя страна ги прави прочувствено недостъпни.

4. Водолей

За да се предпазят от пострадване, Водолеите издигат големи стени към себе си. Нужно е доста време, с цел да ги преодолеете и да достигнете до сърцето им. Усилията обаче си костват – те са извънредно любящи и грижовни. Заради своето държание обаче при започване на връзката наподобяват прочувствено недостъпни.

3. Близнаци

Ако видите човек, който иронизира възприятията си и ги облича в саркастични мнения, обстановката е ясна – имате си алъш-вериш с Близнаци. Този зодиакален знак не обича да си играят с възприятията и страстите му. Има боязън от отменяне. Ето за какво поставя маска и скрива същинските си усеща.

2. Козирог

Козирозите обичат своята самостоятелност. Често прекарват времето си самички и това ги устройва. Напълно самодостатъчни са и не се нуждаят от сътрудник, който да ги добавя. Ето за какво постоянно наподобяват дистанцирани и недостъпни.

1. Дева

Девите оглавяват класацията на най-трудните за обичане зодии. Това обаче не значи, че не знаят по какъв начин да обичат. Обикновено наподобяват студени и резервирани, само че просто им е мъчно да разкрият сърцето си пред отсрещната страна и да покажат, че са уязвими. Поради тази причина сътрудниците им могат да се почувстват подценени.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР