Всеки човек си има своите добри и лоши страни. Няма

...
Всеки човек си има своите добри и лоши страни. Няма
Коментари Харесай

Добрите и лошите страни на всяка от 12-те зодии

Всеки човек си има своите положителни и неприятни страни. Няма съвършени хора, а даже да имаше - светът щеше да е доста скучно място. Ето какви са положителните и неприятните страни на всяка от 12-те зодии.

Овен

Добра: Много са общителни и знаят по какъв начин да намерят общ език с всеки. Добри са по душа и постоянно можеш да разчиташ на тях за услуга.

Лоша: Много елементарно се наскърбяват и са злопаметни. Обидиш ли ги един път - ще ти го напомнят до края на живота ти.

Телец

Добра: Любезни са с всички, постоянно гледат да свършат нещо с положително и в никакъв случай не оставят човек изпаднал в неволя. Много добре умеят да разчитат страстите на другите и да им оказват помощ със препоръки.

Лоша: Много са сдържани, даже прекомерно. Трудно се вписват в компании и са огромни инати. Наумят ли си нещо - няма мощ на света, която да ги разубеди.

Близнаци

Добра: Много са занимателни и великодушни. Душата на компанията! С тях можеш да си приказваш за всичко, доста правилни другари са и минават и през огъня за обичаните си хора.

Лоша: Прекалено самовлюбени са, което им пречи в доста аспекти в живота. Много постоянно мислят за себе си и не зачитат мнението на другите.

Рак

Добра: Държат се отзивчиво с всички. Много са преданни на фамилията си и вършат всичко, с цел да запазят любовта си вечно.

Лоша: Прекалено саркастично дават отговор на всичко в живота. Често остават неразбрани, тъй като хуморът им е доста подигравателен. Трудно дават сърцето си - задача невъзможна!

Лъв

Добра: Лъвовете са доста широкоскроени хора. Приемат всички разлики на този свят и могат да намерят общ език с всеки. Не съдят и не злословят на хората.

Лоша: Много са високомерни и постоянно всички ги считат за надути. Странни са от време на време.

Дева

Добра: Девите са доста земни и грижовни. Те дават всичко от себе си за индивида, който обичат. Винаги можеш да им се обадиш за услуга и в никакъв случай не биха ти отказали.

Лоша: Много елементарно се ядосват и не стопират да мърморят за това с дни. Нямат мярка в изрече си и при спор могат да докарат всеки до полуда.

Везни

Добра: Везните са една от най-верните зодии. Никога не изневеряват и това за тях е немислимо. Много положителни чиновници са и си правят работата съзнателно.

Лоша: Трудно можеш да ги схванеш, тъй като са прикрити. Не обичат да описват живота си на всеки. Можеш да си мислиш, че сте близки, само че Везните мъчно позволяват хора до себе си.

Скорпион

Добра: Изключително грижовни и доста земни хора, които дават всичко за фамилията си. Не са конфликтни персони и повече мълчат, в сравнение с приказват.

Лоша: Обиждат се доста надълбоко и мъчно могат да простят, в случай че си направил нещо, което да ги засегне същински.

Стрелец

Добра: Стрелците са хора, на които можеш да споделиш всичко. Разбират и умеят да изслушват, дават страхотни препоръки. В любовта доста поддържат своята половинка и обичат домашния уют.

Лоша: Много са докачливи от време на време и се ядосват от нищото. Никога не знаеш от къде може да ти пристигна гневът им.

Козирог

Добра: Козирозите могат да ти останат правилни до края - както като другари, по този начин и като обичани. Трябва да им дадеш сърцето си, с цел да създадат същото за теб.

Лоша: Много постоянно не помнят всякакви неща, което нервира близките. Много са внезапни и споделят всичко, което мислят - по най-нетактичния метод.

Водолей

Добра: Най-борбената зодия, която може да направи всичко в живота. Няма граници, обича мощно и дава всичко са фамилията си.

Лоша: Много са претенциозни и взискателни към другите. Никога нищо не е задоволително положително.

Риби

Добра: Големи оптимисти за живота, за любовта и за всичко, което ги заобикаля. Рибите са доста чувствителни и влизат в ситуацията на всеки.

Лоша: Прекалено са доверчиви, чак до нелепост.

Източник: actualno.com
тагове зодия добра страна неприятно качество
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР