Всеки човек се нуждае от някого, с когото да сподели

...
Всеки човек се нуждае от някого, с когото да сподели
Коментари Харесай

3 зодии ще открият истинската си ЛЮБОВ съвсем скоро

Всеки човек се нуждае от някого, с който да показа живота си и който да му бъде опора в компликациите. Тук не приказваме за другар или непосредствен, а за някого, на който можем да се доверим безусловно и всякога, когато го забележим, в стомаха ни да пърхат пеперуди. Хубавото е, че същинската обич съществува, и то освен в приказките.  Някои към този момент са я срещнали, а други към момента чакат да се появи точния човек. Имаме и добра вест за тях.

 

Има три зодии, чиито шансове да открият любовта на живота си напълно скоро, са доста огромни. Ето кои са те:

 

Телец

Може би вие към този момент сте намерили същинската си обич, само че просто още не го знаете. Огледайте се към себе си. Сред приятелите, познатите или сътрудниците ви може да има някой, който от дълго време се пробва да разкрие възприятията си към вас, само че вие по този начин и да не го забелязвате. Погледнете на него с друго око и в случай че е належащо, не се тормозете да извършите първата крачка. Любовта ще окаже необикновено влияние върху вас и ще ви накара да сияете. Ще се почувствате щастливи, уверени и ще усещате поддръжката, от която постоянно сте имали потребност. Най-накрая ще можете да се доверите на някого – нещо, което намирате необикновено мъчно за реализиране.

Везни

Вероятно дълго време сте избягвали концепцията за същинската обич, смятайки я за блян, който единствено приготвя човек за отчаяние. Вашето отношение, несъмнено, е било със защитна цел и кой би могъл да ви вини? Има толкоз доста разрушени сърца към нас, че наподобява ненужно да превръщате вашето в едно от многото. И въпреки всичко скоро вие неумишлено може да се влюбите в някого, без даже да го осъзнавате. Всички тези мисли, че любовта не съществува, ще изчезнат и ще се насладите на всички приятни страсти, които тя носи. Човекът, който срещнете, ще е подготвен да ви даде цялата обич, от която се нуждаете. И тази обич е същинска.

Риби

Рибите са романтици по природа и доста представители на тази зодия още от деца са си мечтали за същинска обич. Разбира се, това са били мечти, само че не можете да не си помислите, че нещо сходно може да е действително – и основано за вас. Съвсем скоро може да се окажете в позицията да намерите индивида за вас. Това може да е някой чужд или човек, който към този момент е в обкръжението ви, само че който да погледнете по различен метод. Той в действителност ще притегли вниманието ви и ще ви накара да се вълнувате, а вие ще предизвикате същото у него. Той ще види бъдеще с вас и ще желае да ви завоюва. Макар от време на време да сте недоверчиви, той ще ви покаже, че е почтен и има положителни планове към вас. Поздравления, Риби, наподобява най-сетне сбъднахте фантазията си.

Тук идва въпросът по какъв начин да разпознаете същинската обич, когато я срещнете и по какъв начин да сте сигурни, че това е индивидът за вас? Конкретен отговор на този въпрос няма, въпреки всичко това не е точна просвета. Всичко обаче е доста просто. Когато тази обич пристигна в живота ви, няма по какъв начин да я сбъркате  с мимолетна спекулация. Просто слушайте сърцето си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР