Всеки човек сам по себе си е една малка вселена

...
Всеки човек сам по себе си е една малка вселена
Коментари Харесай

Неща, които мъжете намират за секси, но не казват

Всеки човек самичък по себе си е една дребна галактика и е доста мъчно да се вършат систематизирания, камо ли да се поставя в кюп половината от човечеството. Особено когато става въпрос за образни желания, постоянно самият човек не би могъл да формулира какъв е неговият вид и дали в действителност не харесва и руси, и червенокоси, и пълнички, и кльощави... И макар че е толкоз мъчно да се заключи, науката има доказателства за някои външни белези, които се намират измежду желанията на по-голямата част от мъжете. Те не приказват за това, тъй като в множеството случаи самите не го осъзнават - тези лайкове се дължат на присъщ (животински) инстинкт.

1. Структура на песъчлив часовник
Жените си мислим, че мъжете харесват кльощави, прави като щеки мацки - съвсем като тези по кориците на списанията. Да, но не. Подсъзнателно те биха обърнали внимание доста повече на момиче с тънка талия, само че необятен ханш, тъй като тази конструкция на тялото приказва за младост и фертилност. Ако си нямате обаче дупе като на Шакира, не се опасявайте, че ще останете сама, само че и не се отхвърляйте от ей това парче торта...

2. Симетрични черти
Знаем, че симетрията е хубост и най-вероятно това се дължи на подсъзнателната връзка със здравите и мощни кръвни връзки. Ако нямате симетрични черти на лицето обаче, не хуквайте към пластичната клиника, ами разучете някое видео за вярно гримиране. С няколко трика с четката ще постигнете чудесни резултати. Ето едно сходно видео.

3. Здрава дълга коса
През 2003 година е направено изследване, оповестено в Human Nature, за резултата на шест разнообразни прически върху мъжкия мозък. Резултатите са красноречиви - най-секси са дългите и приблизително дълги коси. Причината съгласно учените е в това, че дългата коса прави асоциация с дългоденствие и здраве.

4. Червеният цвят
Забравте за дребната черна рокля! Проучване, направено преди няколко години в Университета Рочестър, потвърди, че възбуждащият цвят за максимален % от мъжете е аленият. Ако избират всред непознати, съвсем всеки втори ще се спре на момиче, облечено в алено, или с алено червило, или пък с червени обувки.

5. Аромат на феромони
Когато приказваме за химия сред двама души, нормално става въпрос за аромати. Според науката ароматът на човек може да се трансформира според от неговото въодушевление и други биологични предпоставки. Например ароматът на женските сълзи може да намали равнищата на тестостерон у мъжете. За страдание към момента не е фиктивен парфюм, който да работи безотказно съблазняващо, само че едно е несъмнено - ароматът на феромони възбужда множеството мъже.

6. Изразителни очи
"Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?! " Изобщо не се смейте повече на тази имитация, тя не е факсимиле! Мъжете могат да бъдат повалени от експресивен, бездънен взор. Формата, която най-силно им влияе, е на бадемовите очи, само че цветът също има значение. Светлите очи, без значение дали сини, зелени, сиви или други, са спечелили в категорията.

7. Висок женски глас
Оказва се, че гласът също има ужасно влияние върху мъжката възбуденост, само че назад на това, което множеството дами мислим, нашите половинки не си падат толкоз по дълбоки тембри. Напротив, те подсъзнателно избират по-женствените и по-високи гласове. Защото приятният глас издава прелестен темперамент.

8. Сочни устни за целувки
Това няма да изненада никого - сочните устни, които като че ли са родени за целувки, са мощно притегателна линия за мощния пол. Нещо повече - огромна част от мъжете ги намират за най-сексапилната част от нашето тяло. Така че самоуверено слагайте красиво червило и се усмихвайте. И дано всяка част от вас - съвършена или не, бъде обичана от някого най-съществен!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР