Всеки човек проявява характера си по различен начин. Разберете дали

...
Всеки човек проявява характера си по различен начин. Разберете дали
Коментари Харесай

5-те зодии с най-непоносими характери

Всеки човек демонстрира характера си по друг метод. Разберете дали вашият зодиакален знак е един от петте най-непоносими знака.
Овен
 Милиардерите се раждат най-често под тези зодиакални знаци Милиардерите се раждат най-често под тези зодиакални знаци
Видни астролози от целия свят направиха любопитно изследване. Те проучиха датите на раждане на най-богатите хора в света и показаха...
Упоритите Овни са способни да унищожат за секунди това, което са изграждали генерации преди тях. И те работят по този метод по-скоро не от подтик, а от дебелоглав. Освен това те постоянно ще търсят правдивост там, където я няма. Овенът ще потвърди за какво грешите, до момента в който вие самите не застанете на негова страна. Подобен дебелоглав не може да се откри даже при Скорпионa! Овните са в положение да вършат взаимни отстъпки единствено в случай че обществото ги е сложило в ъгъла. Но това е доста рядко!
Стрелец
Заради комбинацията от егоизъм и машинация Стрелецът попада в класацията на зодиакалните знаци с най-труден темперамент. И всичко това, тъй като обича да търси дефекти в хората и понякога им припомня за тях. Кой обича това? Точно по този начин, никой! Но Стрелецът не се интересува от това. Не дай си Боже да обидите Стрелец... Той ще изстреля по вас всички стрели, които има, и даже няма да повдигне вежда. Повярвайте ни, по-добре е да не пресичате пътя на Стрелец.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР