Всеки човек притежава някакъв духовен дар, който се развива с

...
Всеки човек притежава някакъв духовен дар, който се развива с
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете животно и вижте кой е вашият скрит духовен дар

Всеки човек има някакъв нравствен подарък, който се развива с течение на годините. За страдание обаче не всички хора осъзнават това и блокират духовния си подарък. Това е и една от аргументите човек да се усеща загубен, празен и нерешителен каква е задачата в живота му.

Духовните способности могат да бъдат гении, качества и сили. Когато откриете своя нравствен подарък, може да почувствате неотложно различаване и възприятие на облекчение – като че ли всичко е пристигнало на мястото си. Настоящият тест включва осем архетипа на духовни способности, които могат да ви дадат тенденция какво имате в себе си.
Изберете едно от животните, което ви харесва най-вече и усещате най-близко, и разберете какъв е вашият прикрит нравствен подарък:
 Добави изложение
Дар на пророчеството
Дарът на пророчеството значи доста мощна вътрешен глас, шесто възприятие, което ви разрешава да получавате и тълкувате информация от Бог, Вселената, Източника или както желаете да го наречете. Вие сте доста сензитивни и осъзнавате какво се случва от самото начало. Понякога можете да имате чувства за неща, които занапред предстоят да се случат. Използвайте дарбата си, като помагате и напътствате другите хора.
Дар на сънищата
Тази специфична заложба е обвързвана със сънищата. Вие сте човек, който получава скъпа информация, до момента в който сънува. Когато заспите, вашите сънища се трансформират в канал сред духовния свят и нашата реалност. Наясно сте, че в никакъв случай не би трябвало да приемате фантазиите си безусловно, защото те постоянно съдържат някакъв прикрит смисъл или символика. Почти постоянно помните сънищата си, а те надълбоко отразяват вътрешните истини за протичащото се към вас. Използвайте дарбата си умно и помагайте на другите хора в същия развой.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР