Всеки човек обича да получава комплименти, не мислим, че има

...
Всеки човек обича да получава комплименти, не мислим, че има
Коментари Харесай

Комплиментите, които всеки мъж иска да чуе

Всеки човек обича да получава похвали, не мислим, че има смисъл да приказваме на тази тематика. Факт е обаче, че мъжете вършат похвали на дамите много по-често, в сравнение с дамите на мъжете.
Все отново и мъжете желаят да се усещат ухажвани и обгрижвани. За тази цел би трябвало и дамите да вършат похвали на мъжете. Правили ли сте го? Ако не сте, то е време да опитате. Днес обаче няма да си приказваме за похвали от вида " Красив си! ", " Имаш неповторимо тяло! ", " Харесва ми новата ти блузка! " и така нататък Напротив, ще си приказваме за похвали, които са доста по-значителни.

1. " Чувствам се спокойна с теб " - Всяка жена търси връзка с човек, с който да се усеща в сигурност. Мъжът пък се стреми тъкмо към това- да накара дамата до себе си да се усеща спокойна и обичана. Това е в действителност огромен комплимент за тях, тъй като това значи, че са изпълнили главната си задача. Ако в действителност има мъж в живота ви, който ви кара да се чувствате по този метод, по-добре го споделете с него. Ще се почувства в действителност доста добре. А той ще бъде толкоз горделив със себе си, че ще направи всичко допустимо да ви накара да се почувствате още по-добре.
2. " Винаги ме разсмиваш " - един мъж нормално се пробва да развеселява дамата до себе си. Чувството за комизъм е едни от най-важните качества в един мъж, а признанието, че го има е в действителност голям комплимент за даден мъж. Ето за какво, в случай че той в действителност съумява да ви разсмее всякога, не се колебайте да му го кажете.
3. " Нещото, което одобрявам най-вече в теб " - когато имате опция, изтъквайте позитивните качества на мъжа до себе си. По този метод ще му извършите голям комплимент и ще го мотивирате да продължава да се държи по този метод. Можете да употребявате изречения като " Нещото, което одобрявам най-вече в теб е... ", " Това го правиш най-добре " и така нататък По този метод той освен ще се почувства добре, само че и ще се почувства специфичен.
4. " Ти ме караш да... " - Помислете по какъв начин ви кара да се чувствате мъжа до вас, по какъв метод ви влияе и какво въздействие има той над вас. По този метод той ще осъзнае, че в действителност е доста важен за вас. Това несъмнено ще го накара да се усеща добре. Достатъчно е да кажете " Ти ме караш да се усмихвам, когато ми е най-тъжно ", това е фраза, която може да накара всеки мъж да се почувства обичан и мечтан. Ако обичате този човек, той сигурно има сходно въздействие над вас, просто го споделете.
5. " Приятелите ти са готини " - За мъжа е извънредно значимо една жена да харесва най-близките му другари. Те нормално се стараят да се държат добре, за това оценявайте всяко едно тяхно изпитание. Ако в действителност харесвате компанията му, просто го споделете. Това ще го накара да се почувства добре, тъй като в действителност е доста значимо да харесвате приятелите му. Опитайте се в действителност да се сближите с тях, тъй като те са фамилията, което самичък си се избрал. Заслужава си да сте в в действителност положителни връзки с тях, в случай че желаете нещата сред вас да се получат.
6. " Справяш се толкоз добре в специалността си " - Голяма част от дамите имат прекомерно огромни упования от мъжете, когато става въпрос за специалност и финанси. Точно поради това е доста значимо да умеете да вършиме похвали, свързани с специалността. По този метод всеки мъж се стимулира и стартира от ден на ден да има вяра в себе си. Комплимент от обичана жена, обвързван с специалността, би се харесал на всеки един мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР