Всеки човек можа да се сети веднага поне за един

...
Всеки човек можа да се сети веднага поне за един
Коментари Харесай

Най-ленивите зодиакални знаци

Всеки човек можа да се сети незабавно най-малко за един собствен прочут, в основата на чийто живот стои леността. Отлагането на работата за на следващия ден, прекарването на доста време в леглото са все привички на този вид лентяи.

Пасивността е присъща тяхна линия, а персоналното успокоение им е най-ценно. Стресът има изключително мощно въздействие върху душeвността им и пришпорването не е най-хубавата тактика при тях. Сред най-изявените ленивци са представители на следните мързеливи зодии.

Зодия Риби

Това е зодията на мечтателите. Мислите им се реят в безкрая и най-често духом и телом са на разнообразни места. По тази причина в действителния живот не са от най-адекватните. Заради крепко преплетените и комплицирани сюжетни линии в съзнанието им, те мъчно се концентрират върху действителните проблеми и оттова продуктивността им страда мощно.

 Лъвовете са мързелива зодия

Рибите доста бързо се разсейват и постоянно могат да прекарат през целия ден комфортно ситуирани някъде вкъщи или измежду природата. Увлекателната книга и чашата вино са идеалите им за добре прекарано време. А фантазиите в такава конюнктура са най-сладки.

Зодия Лъв

Царската зодия, за изненада, също принадлежи на зодиите лентяи. Не инцидентно носят името на огромната пума, известна наред с ловните си умения и с неподражаемото си успокоение и мързелуване.

Въпреки бурния си манталитет, тези котки обожават да се излежават и да бездействат, а хората, принадлежащи към зодията, не им отстъпват в умеенето да си почиват. Лидерските и ораторските им умения сполучливо заблуждават близките, че това се енергични и целеустремени персони, само че в съзнанието им всеки план е по-маловажен от самите тях и техните стремежи.

Зодия Телец

 Мързеливи зодии

Тази зодия излъчва работливи и целеустремени в професионално отношение хора. Така е най-малко видимо. Истината обаче е, че за тях персоналният живот стои доста по-напред от всевъзможни кариерни благоприятни условия. Един същински Телец постоянно ще избере да прекара времето си със фамилията и приятелите си пред това да работи за своето професионално израстване.

Постоянно се случва представители на зодията да не помнят изцяло работата си и да се забавляват някъде. Те са предани единствено на хората, които считат за свои близки и за собствен приоритет. Иначе се демонстрират като мързелива зодия.

Вижте още за зодиите и астрологията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР