Всеки човек,колкото и силен да изглежда има поне мъничко притеснение

...
Всеки човек,колкото и силен да изглежда има поне мъничко притеснение
Коментари Харесай

От какво се страхуват зодиите Везни, Скорпион, Стрелец

Всеки човек,колкото и мощен да наподобява има най-малко мъничко терзание и боязън от нещо, без значение какво е то. Има хора,които се пробват да ги преодолеят има и такива, които просто си живеят със страха и привикват с него. Истината е, че всеки от нас има своите вътрешни страхове, с които се пробва да се пребори всекидневно и които го съпътстват където и да отиде.
Някои се опасяват от страсти и връзки с други хора. Други се опасяват от предмети и житейски обстановки. Оказва се, че част от страховете на един човек зависят от месеца в който е роден. Зодиакалните знаци са извънредно значими и биха могли да ни оказват помощ в откриването на нашите страхове.
Ето от какво се опасяват зодиите Везни, Скорпион, Стрелец.
Везни
Като трагични персони Везните се опасяват от спорове. Те са подготвени на всичко, с цел да избегнат спорове. Те непрекъснато се стремят да ги заобикалят и да не се сблъскват със разногласия. Единствения вид да избягат от този боязън е да преодолеят драмите и да одобряват, че разногласията са част от живота и няма нищо неприятно в това да поспориш с някого.
Скорпион
Типични перфекционисти. Като такива доста мъчно могат да съжителстват с хората. Големия им боязън е да не се провалят или да не сгрешат. Затова доста страхливо подхождат към нови неща и обмислят доста деликатно с какво тъкмо се захващат, с цел да са сигурни, че ще се оправят съвършено. И без значение какъв брой реализират те все са недоволни и за тях още веднъж е неуспех. За да преодолеят страха си, би трябвало да одобряват, че в живота няма съвършенство и че няма нищо неприятно, в случай че нещата не са идеални.
Стрелец
За Стрелеца най-големия боязън е да остане без пари. Те обичат свободата повече от всичко и за тях тя е обвързвана с съществуването на задоволително средства. Правят какви ли не старания за продобиване на пари и в никакъв случай не биха позволили да останат без пукната пара. Това може да ги докара до меланхолия и рецесия. Затова, щом стане въпрос за пари, постоянно са добре готови и не биха позволили компромис с тази част от живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР