Всеки човек иска любовта да трае вечно. За жалост, животът

...
Всеки човек иска любовта да трае вечно. За жалост, животът
Коментари Харесай

Ето 6 от най-често срещани грешки след раздяла

Всеки човек желае любовта да трае постоянно. За жал, животът има друго мнение по този въпрос. Любовта се трансформира, развива и от време на време приключва зле. Това е натурален развой, само че хората мъчно могат да го схванат..
Раздялата не е лесна, само че тя не е краят на нашия живот и би трябвало да продължим напред. За жал, доста хора позволяват някои неточности, след раздялата с обичан човек:

Опитвате се да останете другари
Чисто теоретично това е напълно действително. Но не и в миг, когато негодуванието и възмущението са към момента на напред във времето. На тази основа другарството по принцип не може да се построи. И още по-лошото е, в случай че някой от вас реши да приказва „ другарски “ за новата си връзка. На това към този момент може би малко на брой могат да устоят.

Обвинявате себе си
Разбира се, че имате някаква виновност за раздялата, само че освен вие носите отговорност за случилото се. По-добре е да не обвинявате себе си, а да си вършиме заключения – къде сгрешихте, какво би трябвало да измененията в себе си, с какъв вид персони е по-добре да не поддържате връзка. Всяко прекарване може да бъде потребно. В последна сметка не желаете да се случи сходна обстановка в бъдеще, нали?

Веднага променяте статуса си в обществените мрежи
Да, в някои обстановки е значимо да уведомите целия свят, че вие към този момент сте свободна жена и че сте подготвени за „ интензивно търсене “. Но въпреки всичко наподобява някак необичайно и предизвикателно. Връзките са нещо доста персонално и да разказвате за връзките си на всички не е добра концепция.

Промяна на стила
Това не е чак толкоз неприятно. Винаги може да измененията прическата или да се боядисате. Основното нещо – не правете нещо извънредно, като татуировки, за които ще съжалявате. Ако раздялата се трансформира във вашата мотивация да влезете във добра физическата форма и да се запишете във фитнеса – чудесна концепция. Плюс това, радикалната смяна в имиджа е добър психически ход, който ви разрешава да се отървете от избледняващи усеща и страсти.

Започвате нова връзка незабавно
Много хора бързат да се впуснат в нова връзка, даже и без усеща, с цел да запълнят празнотата. Това е доста грешно- новият сътрудник ще почувства, че нямате специфични страсти към него и просто го употребявате. Заради това той ще си тръгне и вие ще би трябвало да преживеете още една разлъка.

Отмъщение
Опитите за оскърбление на различен човек рядко носят триумф, само че те демонстрират, че най-малко ви е „ грижа “. Въпреки това би трябвало да внимавате да не прекалите с дейностите си и да накарате доста хора да страдат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР