Всеки човек иска да успее в живота и да има

...
Всеки човек иска да успее в живота и да има
Коментари Харесай

Тези зодии са най-големите КАРИЕРИСТИ

Всеки човек желае да успее в живота и да има добра кариера. Някои са подготвени даже да минат границите на морала, само че да съумеят в корпоративния свят. Високата заплата и обществените придобивки са съблазнителни неща, само че не трябва да забравяме и другите си потребности - от отмора, от другари, от това да обърнем внимание на фамилията и така нататък Ето кои са трите  , които са най-големите кариеристи. 
Телец
 Нямаш пари. Нямаш време. А имаш ли ум? Нямаш пари. Нямаш време. А имаш ли ум?
Със сигурност познавате хора, които ви споделят по какъв начин желаят повече от живота. Искат друга работа, повече пари, мечтаят за някакво пътешеств...
Телците се усещат добре, когато имат финансово непоклатимост. Те работят настойчиво и практично икономисват, ръководят и влагат парите си. Те имат лично движение на работа, само че могат да се похвалят и с устойчивост и преданост. Те изискват и съумяват да изградят комфортен, комфортен дом. Телците имат умеенето да работят доста и да се концентрират, тъй че да свършат плануваните задания. Те съумяват да работят в една и съща организация за доста време и да се катерят по стълбичката нагоре.
Скорпион
Скорпионите имат доста качества, които ги вършат сполучливи – централизация, мощна воля, непримиримост, самообладание, упоритост, мечтателност, точност, ученолюбивост, любознание. Скорпионите са амбициозни и желаят най-хубавото за себе си и за околните си. Те прогресират в живота си и минават доста трансформации, с цел да бъдат по-добра версия на себе си.
Козирог
 3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали 3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали
Има зодии, които се открояват с доста качества и постоянно са водачите, в каквато и среда да попаднат. Те имат доста, а останалите з...
Козирозите са едни от най-амбициозните зодиакални знаци. Техният знак е планинската коза, която се катери в планините, тук-там, където друго създание не може. Те живеят, с цел да изградят живота, кариерата и репутацията си. Те работят крепко и усърдно и се отпускат след средата на живота си, когато съумеят. 
Със сигурност описът не е изчерпателен, само че натъртва на всички качества на зодиите, които се отнасят до кариерното развиване и това какъв брой целенасочено го преследваме. Ако вие сте някоя от тези  и се припознавате в написаното - споделете с нас в мненията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР