Всеки човек има в себе си някакви скрити сили, за

...
Всеки човек има в себе си някакви скрити сили, за
Коментари Харесай

Четирите скрити сили на Лъва, за които дори не подозирате

Всеки човек има в себе си някакви скрити сили, за които даже не подозира. Със своята пристрастеност магическият подарък на родените под знака на Лъв е да освободя окования дух в тях. Лъвът има креативната мощ на Слънцето. Той има и мощната решителност да понесе всяка тъга, която се появява на житейския му път. Понякога това включва да направи някаква жертва или да премине през тежко тестване. Лъвовете имат силата да трансформират освен техния личен живот, само че и света към вас.

Тук ви представяме и четирите скрити сили на представителите на този зодия, за които евентуално не сте подозирали:

Те ​​са буйни.

Както споменахме, Слънцето ръководи Лъва и отличителните характерности на тези хора се образуват точно под въздействие на тази звезда. Лъв е огнен знак и по тази причина не е изненадващо, че те са извънредно топли, буйни и експресивни. Това може да се прояви и в любовните им връзки с колегата. Те обичат да са център на внимание. Затова постоянно се любуват на шанса да покажат своята динамична и доминантна персона.

Имат непринудено достойнство.

Благородството на Лъва не би трябвало да е в категория скрити сили по дифолт. При тях обаче то се демонстрира по по-особен метод. Причината е, че се базира на концепцията за правдивост.  За тях достолепието е на доста високо равнище и е допустимо даже те да откажат помощ в сложен миг, само че ще запазят своята чест. Въпреки това, той е подготвен да помогне, в случай че види, че индивидът насреща в действителност заслужава.

Винаги са почтени.

Лъвът няма време или сила да взе участие в потайни игри. Тези хора  искат да знаят истината без никакви „ в случай че “ и, или „ само че “. Само имайте поради, че те имат ниска приемливост към нелепостите и заобикалките. Затова ще желаят да поддържате връзка почтено с тях за всевъзможни паники, които може да имате. Те държат на честността и това може да бъде определящо за връзките им с хората. Ако се почувстват излъгани в даден миг, това може да постави завършек на връзката им с добър другар или половинка. А връщане обратно да няма, каквото и да се случва. В тяхно лице сигурно ще намерите човек, който в никакъв случай няма да ви излъже. Това е една от най-хубавите им скрити сили.

Използват комизъм, с цел да изразят възприятията си.

Понякога за Лъвовете е по-лесно да изразят себе си посредством комизъм и те са в действителност положителни в това. Те знаят по какъв начин да убедят другите, като акцентират нещо с комедия. Представителите на тази зодия също по този начин са майстори в потреблението на възприятието си за комизъм, с цел да облекчат неуместни обстановки. Самоиронията е доста добре развита при тях и постоянно може да ги чуете да акцентират някои свои неточности с саркастичен звук.

Лъвовете са естествено смели и завладяващи водачи, които притеглят хората към себе си със своята сила. Те се отличават на процедура във всяка област, която преследват. Имат обаче и специфична дарба да съумяват в кариери, които изискват необятно взаимоотношение с обществеността. Ако имате другар, който излъчва съвсем неестествено възприятие на убеденост и дарба да притегля внимание във всяка среда, най-вероятно той е Лъв.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР