Всеки човек има в себе си добри и лоши черти,

...
Всеки човек има в себе си добри и лоши черти,
Коментари Харесай

Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ

Всеки човек има в себе си положителни и неприятни черти, които са част от характера му. Всяка зодия обаче си има една отрицателна линия, която побърква всичко към тях и в никакъв случай не изчезва, колкото и да се пробват да я преборят.
Овен: Овните са многословни в разногласията си, което е извънредно натоварващо за другия човек насреща. Могат да спорят с часове, да повтарят една и съща теза по 100 пъти и най-после да спрат със разногласието, единствено с цел да си поемат мирис... и по-късно още веднъж! Много са досадни и в никакъв случай не трансформират това в себе си.
Телец: Телците имат много отрицателни черти, с които не могат да се оправят през целия си живот. Но има една, която е доста проклета и никой не я харесва, и това е, че Телците са с вирнати носове и не признават различен, с изключение на себе си. Трудно можеш да кажеш на един Телец, че всички хора са равни, те се мислят за царе на всичко.
Близнаци: Най-досадната и проклета линия на Близнаците е, че доста елементарно се сърдят и доста мъчно им минава. Винаги се хващат за нещо малко в думите на някой, който не е имал за цел да ги засегне и го помнят доживот, сърдейки се за щяло и нещяло.
Рак: Раците са извънредно стиснати. Изобщо не обичат да черпят, да подаряват неща без мотив и да вършат нещо, което ще бръкне в джоба им. Много са стиснати и във връзка с половинките си – вършат евтини дарове, водят ги на евтини пътувания и какво ли още не!
 3-те зодии, на които им е направена магия 3-те зодии, на които им е направена магия
Има хора, които имат вяра в магиите, а други считат, че това са цялостни измислици. От които и да сте, може би тази информация ще ви е полезн...
Лъв: Лъвовете са огромни егоцентрици. Мислят си, че светът се върти към тях и няма мощ на Земята, която да ги убеди в противоположното. Това им играе доста неприятна смешка в любовта и оправия няма! Винаги си остават такива.
Дева: Девите са доста злопаметни и това е една от най-гадните черти в характера им. Помнят неприятно случки, които са се случили преди години и никой не може да ги убеди, че няма смисъл да таят неприятни усеща за неща, които са се случили толкоз от дълго време.
Везни: Везните имат няколко отрицателни черти, с които не могат да се оправят, само че най-проклетата от тях е, че доста мрънкат. Искат всичко да става по този начин, както те си го показват, другояче не им харесва и ще мрънкат от тук до края на света... до момента в който не стане тяхното!
Скорпион: Скорпионите са доста ревностни и това е най-проклетата линия от същността им. Могат да побъркат половинките си от ревнивост и унищожават доста от връзките си, просто тъй като са мощно несигурни в себе си и все си мислят, че някой ще им изневери.
Стрелец: Стрелците имат една единствена отрицателна линия, която никой не може да преглътне и нервира всички към тях. Това е, че са ужасно несигурни за всичко в живота, взимат доста постепенно решения и могат да се двоумят с години. Много е досадно!
 НИКОГА не се карайте с някоя от тези зодии НИКОГА не се карайте с някоя от тези зодии
Да се скарате с някого е неприятно прекарване. Вие се карате, спорите и главно инвестирате всичките си сили, с цел да докажете, че те гр...
Козирог: Козирозите са доста отмъстителни и това е най-гадната и проклета линия в характера им. Няма човек, който да им направи нещо и те да не си го върнат неведнъж. Много са подли и би трябвало да се пазите от тях.
Водолей: Най-проклетата линия на Водолеите е, че се бъркат във всичко на всички. Непрекъснато постановат мнението си и никой не може да се отърве от препоръките им. Дори се сърдят, в случай че някой не се вслуша в тях!
Риби: Най-досадната и проклета линия на Рибите е това, че непрестанно търсят внимание от всички и в случай че някой не им го даде, се цупят. Все им се коства, че околните им не им обръщат внимание и постоянно ги упрекват, че не са задоволително привързани към тях.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР