Всеки човек има своите страхове, като някои се опитват да

...
Всеки човек има своите страхове, като някои се опитват да
Коментари Харесай

Най-големите страхове на всяка зодия

Всеки човек има своите страхове, като някои се пробват да ги запазят в загадка. Астрологията обаче може да ни разкрие това вместо самите тях. Ето и кои са най-честите страхове на представителите на другите зодиакални знаци:

Овен

Овните са доста обществени и отзивчиви персони, написа Флагман. Те обичат да имат доста другари и познати около себе си, не могат да си показват да бъдат сами, та по тази причина един от най-големите страхове за тях се оказва това да бъдат изолирани.

Телец

За Телците всички знаем, че обичат да се глезят и да живеят малко по-луксозно от елементарното. За да съумеят да поддържат този стандарт на живот обаче, би трябвало да запазят и положителните си приходи. Затова за тях боязън се оказва финансовият недостиг.

Близнаци

Близнаците се опасяват от своята колебливост и несигурност, с които по подигравка на ориста се сблъскват обаче съвсем всекидневно.

Рак

Представителите на този знак ненавиждат да напущат зоната си на комфорт. Те се опасяват от това какво може да им се случи отвън нея.

Лъв

Лъвовете би трябвало постоянно да са в центъра на вниманието. Ако не са, знаят бързо по какъв начин да приковат погледите към себе си. Но не могат да си показват някой да ги засенчи. Един от главните им страхове е да бъдат подценявани и пренебрегнати.

Дева

Девите са перфекционисти по природа. Искат постоянно всичко да е изрядно и осъществено “като по учебник ”. Понякога стремежът им към съвършенство е толкоз сериозен, че даже се трансформира в завладяващ. Страхът на Девите е да вземем за пример несъвършенството.

Везни

Везните са романтици по душа и постоянно обичат да са около околните си хора. За тях можем да кажем, че се опасяват от това да се усещат самотни.

Скорпион

Представителите на този знак имат малко по-особен боязън от този на останалите зодии - Скорпионите се опасяват да бъдат прекомерно интимни с някого, тъй като се тормозят, че ще бъдат предадени и засегнати. Те не позволяват никого прекомерно покрай себе си.

Стрелец

Стрелците се опасяват от затворени и тесни пространства - огромен % от представителите на този знак страдат от клаустрофобия.

Козирог

Козирозите са стимулирани, надъхани и енергични работохолици, които се опасяват да не се провалят в живота и най-много - в кариерата си.

Водолей

Водолеите имат боязън от обвързване, както и от задушаващи взаимоотношения - без значение дали с другар, член на фамилията или сътрудник.

Риби

Рибите са мечтатели и през целия си живот летят някъде в облаците. Те се опасяват от това, че би трябвало да поемат отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР