Всеки човек има своите индивидуални причини, които го тласкат към

...
Всеки човек има своите индивидуални причини, които го тласкат към
Коментари Харесай

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Всеки човек има своите самостоятелни аргументи, които го тласкат към неистина и невярност. Те могат да се прегледат съгласно спецификите на зодията. Ето какво кара другите зодии да изневеряват:

Овен

Те толкоз добре знаят по какъв начин да показват възприятията си пред колегата си, че изневярата им (ако бъда разкрита) идва като гръм от ясно небе.

Телец

Ако Телците се почувстват несигурни , ще потърсят сигурността при някой от противоположния пол, на който имат доверие.
 невярност ThinkStock/Getty Images
Близнаци

За тях връзката е извънредно значима и по тази причина изневярата им би се дължи на липса на откровеност и неприкритост от страна на колегата.-->

Рак

Ако Раците се почувстват отблъснати или неразбрани , незабавно биха потърсили прочувствена непосредственост другаде.

Лъв

Лъвовете не се затрудняват да сложат граница сред любовта и пристрастеността , по тази причина им е елементарно да изневерят, без да усещат виновност след това.

Дева

Въпреки че Девите нормално са моногамни, те могат да се отклонят от правия път, в случай че се почувстват несигурни и недооценени.

Везни

Ако Везните прекалено много време не получават нищо в подмяна, биха нарушили обета си. А везните са толкоз чаровни, че това по никакъв начин няма да им е мъчно.
 секс ThinkStock/Getty Images
Скорпион

Ако не са задоволени от връзката си, биха изневерили с човек, с който към този момент са основали дълбоки връзки, да вземем за пример добър другар или бивше гадже.

Стрелец

Много Стрелци натрупат богат лист от любовни сътрудници, преди да решат да основат сериозна връзка. Но един път решат ли да улегнат, те стават правилни и безкомпромисни.
 невярност ThinkStock/Getty Images
Козирог

Биха изневерили единствено в случай че сътрудникът им към този момент ги е предал и желаят да отмъстят или да се почувстват по-добре.

Водолей

Ако сътрудникът им ги съобщи или злоупотреби със свободата си , той би отвърнал със същото.

Риби

Рибите биха изневерили, в случай че сътрудникът им спре да ги прави оценка и не отвръща на жестовете им със същата пристрастеност , която те имат в огромни количества.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР