Всеки човек има нужда от енергийно зареждане. Нумеролозите разкриха къде

...
Всеки човек има нужда от енергийно зареждане. Нумеролозите разкриха къде
Коментари Харесай

Нумерология: Разберете своя източник на сила според датата с...

Всеки човек има потребност от енергийно зареждане. Нумеролозите разкриха къде всеки човек може да потърси спомагателни източници на сила. За да извършите това, би трябвало да извършите най-простите калкулации по дата на раждане.

Всичко, което би трябвало да знаете, е фактът, че човек не може непрекъснато да натиска газта и да върви напред. По време на пътуването до задачата от време на време би трябвало да спрете, в противоположен случай може да паднете до дъното.
Нумерологично изчисление
За да разберете от кое място най-лесно да черпите сили, задоволително е да разберете кое число ръководи вашите енергийни потоци. За да извършите това, би трябвало да съберете числата, които сформират датата ви на раждане, само че не всички, а единствено деня и месеца на раждане. Например в случай че сте родени на 12 април: 1+2+0+4=7.

Оказва се, че в този образец номерът на настойника, който управлява силата на човек, е седем. Трябва да получите число в диапазона от 1 до 9, тъй че в случай че се получи да вземем за пример 13, повторете процедурата с полученото число, до момента в който резултатът дава отговор на изискванията: 1+3=4.

Вижте по-надолу по какъв начин да дешифрирате персоналното си число:


Едно
Номер 1 споделя, че за вас е най-добре да се храните с сила от други хора. Най-добрата отмора и източник на мотивация и сила е общуването с тези, които ви въодушевяват. Най-добрият вид е да се отпуснете в компанията на приятни персони, които знаят по какъв начин да ви поддържат и не ви подлагат на критика без причина.
Две
Хората с номер 2 се хранят с силата на Вселената най-добре в уединение. Ако вашият настойник е двойката, тогава не забравяйте да намерите време за усамотение и опити да се отпуснете, до момента в който гледате филм или четете книги. Възстановяването на силата ще бъде най-ефективно, в случай че никой не ви тормози да вършиме това, което обичате.
Три
Числото 3 е духовно число, тъй че най-хубавата отмора за тези, които го имат в изчисленията си, е четенето на молебствия, медитации, мантри и други духовни практики. Също по този начин ще бъде потребно да отидете на черква, синагога, джамия – според от вашата вяра. Можете също да опитате да говорите с по-възрастен човек – татко, майка, баба или дядо.
Четири
Тези хора се хранят безусловно от всичко. Вселената им дава сила от всички вероятни източници, само че го прави строго дозирано. Това значи единствено едно – хората с такова число би трябвало да се провиснал по разнообразни способи. Петъчната вечер може да бъде отдадена на среща с другари, оставете събота за пътешестване и смяна на ситуацията, а неделя да се отдадете на другарство с близки, релаксация и медитация. Редът тук няма значение. Важното е разнообразието.
Пет
Числото 5 съставлява тъждество, съвършен баланс. Това значи, че тези хора би трябвало да почиват тъкмо както душата или тялото изискват. Например, в случай че страдат от мощна физическа отмалялост, ще бъде допустимо тя да се преодолее с интелектуални занимания. Ако на човек му е писнало да работи с главата си, ще му е потребно да върви на фитнес или да спортува по различен метод.
Шест
Най-добрата отмора за тези хора са креативните занимания. Те би трябвало да творят, да основават нещо. Най-добрата реакция на другите в този случай е похвалата. Ако сте родени под контрола на шестицата, тогава имате потребност от възторга на някой различен. Правете това, което обичате, и се пробвайте да бъдете най-хубавият в него.
Седем
Числото 7 в изчисленията се получава за тези, които се възвръщат най-добре благодарение на съня, освен вечер, само че и денем. Хората с настойник седмица би трябвало да следват ежедневна рутина, като си лягат и стават почти едновременно. Така тяхното биополе ще стане неразрушимо и непроницаемо.
Осем
Това е материално число. Осем значи, че най-хубавата отмора за вас е извършването на покупки и новите придобивки. Също по този начин е потребно да почистите къщата в свободното си време, да я пренаредите, да закупите някои мебели и аксесоари. Преизчисляването на средствата се отразява позитивно и на енергетиката ви.
Девет
Числото 9 значи, че би трябвало да се отнасяте към почивката си допустимо най-отговорно. Видът активност не е значим. Можете да се отпуснете, полегнали на дивана, или можете да се отдадете на туризъм. Основното е да се направи в точния момент. Преумората се отразява извънредно отрицателно на тези, чиито енергийни потоци се управляват от девятката.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР