Всеки човек има нужда да се освободи от негативните емоции

...
Всеки човек има нужда да се освободи от негативните емоции
Коментари Харесай

Как да се освободим от негативната енергия

Всеки човек има потребност да се освободи от отрицателните страсти и прекарвания . Понякога обаче се усещаме изморени и депресирани без причина и по тази причина е добре да знаем по какъв начин да се пречистим от отрицателната сила.

Според психоложката Марианна Басс има разнообразни способи да се пречистим от отрицателната сила на всички равнища от нашия живот. Тя показва два от тях, които са лесни и бързи.

Вяра

Независимо от вашата религиозна принадлежност, вярата може да ви помогне да се заредите с позитивна сила. Може да вярвате в нещо свое, само че от духовна позиция, споделя Басс.

„ Духовното странствуване е самостоятелно и доста персонално. Не може да бъде проведено. Не е правилно, че всички би трябвало да следват един и същи път. Вслушайте се в себе си “, споделя духовният преподавател и клиничен психолог Рам Дас.

Много велики гурута в продължение на хиляди години са говорили за божествената мощ, която може да отбрани всеки от нас.

Този метод ще ви помогне да се предпазите от въздействието на негативната сила.

Вода

Плуването в морето или океана е най-хубавият метод за филтриране от отрицателната сила. Но в случай че нямате тази опция, тогава просто топла вана със сол ще свърши работа. Водата постоянно се употребява особено за духовно филтриране, както удостоверяват доста свещени текстове.

Докато се потапяте във вода, кажете думи, които ви дават мощ и ви изпълват с религия в положителното. Легнете във ваната за 20 минути със затворени очи и си спомнете моментите на благополучие в живота си, представете си ярко бъдеще. Водата ще отмие цялата отмалялост и ще ви зареди с позитивна сила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР