Всеки човек има нещо специално във външността си, което ги

...
Всеки човек има нещо специално във външността си, което ги
Коментари Харесай

21-годишната Сара с ужас установи, че е побеляла за една нощ, а днес... СНИМКИ

Всеки човек има нещо особено във външността си, което ги отличава от близките. Някои се гордеят с него, други се пробват да го прикрият, а трети вършат опит след опит да го поправят по някакъв метод.

Но едно е, когато сте родени с тази специфичност, и напълно друго, когато тя се стоварва като гръм от ясно небе в най-неподходящия миг.

Жените описват за хитри способи да скрият сивите си коси

Точно подобен е казусът и на американката Сара Айзенман от Седона, Аризона. Една заран, когато е на 21 години, тя се разсънва и с смут открива, че косата й към този момент е сива!



Младата жена била шокирана от смяната, само че преди да потърси повода, трябвало да откри метод да скрие необичайния за възрастта си минус. Така почнал дългият и тежък път на боядисването.

Руса хубавица 2 години не ми косата си с шампоан, не е за поверие по какъв начин наподобява в този момент

Тъй като предходният цвят на косата на Сара бил доста мрачен, се наложило да употребява много нападателни бои. За скъпи процедури в салоните американката нямала пари и се налагало да се разкрасява в домашни условия.

След 15 години страдания тя решила, че е прекомерно изморена за този непрестанен развой и е подготвена да спре да крие минуса си.

Как наподобява Сара през днешния ден и за какво всички мъже въздишат по нея, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР