Всеки човек има енергийно поле, което го защитава и му

...
Всеки човек има енергийно поле, което го защитава и му
Коментари Харесай

Тези зодии притежават изключително тежка енергия, пазете...

Всеки човек има енергийно поле, което го пази и му оказва помощ в сложни житейски обстановки. При някои хора то е по-слабо и елементарно пробиваемо от недоброжелатели.

Но има и такива, чието поле е извънредно мощно и могат да реализират всичко, наранявайки най-близките си хора, написа jenata.blitz.bg.

В живота е значимо да се откри златната среда сред положителното и злото. Но от време на време силата желае да избухне и никой не е в положение да я управлява. В такива случаи хората не наподобяват на себе си и в случай че се ядосат, могат да унищожат всичко към себе си.

Когато обичат, хората с мощна сила обичат с цялото си сърце, само че когато ненавиждат - го вършат от цялата си душа. Те не могат да живеят в златната среда и по тази причина може би животът им наподобява прекомерно тъмен.

Ръководят се от мотото " Или всичко, или нищо " и имат ужасно малко другари.

Днес ще ви разкажем малко повече за зодиакалните знаци, които са надарени с извънредно мощна сила. Пазете се от тях, тъй като постоянно реализират задачите, които са си сложили и могат да разрушат живота ви!

Риби

Рибите имат безумна сила, която нормално има отрицателен темперамент. Тя се демонстрира най-често, когато изпаднат в меланхолия. Тогава те стартират да упрекват всички за проблемите си. А обвиняванията им не са единствено на думи, само че и на дейности.

Родените под този зодиакален знак безусловно унищожават близките с недоволствата и негативизма си.

Близнаци

Самите Близнаци даже не схващат, че могат да унищожат живота на някой различен, единствено в случай че са към него и с лекост разрушават сърцата на хората. Те елементарно проникват в мислите на другите и вършат всичко, което пожелаят.

Хората, които поддържат връзка с тях, стартират да се изнервят, бързо се уморяват, а главата и другите елементи на тялото стартират да ги болят.

Също по този начин Близнаците обичат да се намесват в любовните двойки, а когато го създадат, връзките сред влюбените наложително се утежняват.

Скорпион

Скорпионите са надарени с доста мощна мистична сила, която може изцяло да унищожи живота на всеки, дръзнал да им навреди с нещо. На пръв взор наподобяват благи и сладки, само че в тях има вътрешна мощ, която те знаят доста добре по какъв начин да употребяват.

Ако Скорпионът си намерения, че би било добре някой човек да изпадне в неволя, това сигурно ще се случи. Дори не е ясно дали могат да виждат бъдещето или да управляват силата на мисълта си.

По-добре е да не вредите на Скорпионите, тъй като, в случай че решат, ще ви съсипят живота
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР