Всеки човек е уникален сам по себе си – отпечатъци,

...
Всеки човек е уникален сам по себе си – отпечатъци,
Коментари Харесай

Важни неща, които кръвната ви група подсказва

Всеки човек е неповторим самичък по себе си – отпечатъци, темперамент, физически данни, кръвна група и по този начин нататък. Още при развиването си в утробата на дамата, плодът стартира да придобива характерност, която остава непроменена през целия умишлен живот на индивида.
В древността се е, считало че кръвта има загадъчни или даже мистични свойства. Тя е била одобрявана като източник на виталните сили и характерност на индивида. Днес съществуват голям брой теории, които свързват директно кръвната група и душeвността на индивида.

1. Темперамент
Според някои извършени изследвания, кръвта има директно въздействие на нашата персона и даже на характерността на всеки човек. Смята се, че хората с кръвна група В са решителни, упорити и целеустремени, до момента в който с А – спокойни, уравновесени и артистични натури. Ако пък сте група 0, тогава в кръвта ви е заложено да сте изобретателни, изобретателни и приказливи. На представителите на АВ не им е непозната емпатията към болката на другите и те постоянно са подготвени да подадат ръка при потребност, с цел да оказват помощ на своите близки и другари.

2. Справяне със стресовите обстановки
Безспорно водачи в тази ранглиста са хората с кръвна група 0, защото те постоянно знаят по какъв начин да реагират на стресовите моменти в живота им и да се оправят с тях. Именно по тази причина се отличават с по-силната си душeвност и елементарно могат да преборят всяка компликация в живота им.

3. Зависимост от алкохола
Според направените проучвания, има директна връзка сред зависимостта към спиртни питиета и кръвната група. Така да вземем за пример, представителите на А по-лесно се пристрастяват към алкохола и са по-склонни да развият алкохолизъм.

4. Подут стомах
За хората, които имат кръвна група А е особено това, че доста по-лесно усвояват въглехидратите.
За страдание не може да се каже същото за тези с група 0, защото организмът им усвоява тези органични субстанции доста по-бавно, което надлежно води до непрекъснато отичане на корема и чест проблем с това.

5. Намаляване на паметта
Направените изследвания в тази област демонстрират, че хората с кръвна група АВ много по-често развиват разнообразни когнитивни нарушавания на паметта, като в резултат на това е доста по-голяма вероятността в преклонна възраст да страдат от деменция или други болести на паметта.

6. Забременяване
Има теорият, че дамите с нулева група доста по-сложно забременяват и постоянно имат сложности със зачеването по редица медицински индикатори.

7. Захарен диабет
Това е много съществено заболяване, което през днешния ден обгръща все по-голям % от хора, страдащи от тази болест в резултат на наследствена предразположеност или метод на живот. Според проучванията в тази област, представителите на кръвна група А и В е много по-вероятно да развият захарен диабет вид 2 спрямо тези с група 0.
Кръвната група е признак на всеки човек, който обаче може да ни подскаже доста за нас като характер или даже предразположеността ни към някои болести. Все още си остават загадки някои от процесите в организма на човек, тъй като нашето тяло е една в действителност неповторима машина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР