Всеки човек е с различен характер. Има хора, които са

...
Всеки човек е с различен характер. Има хора, които са
Коментари Харесай

3 потайни зодии, които ВИНАГИ крият нещо

Всеки човек е с друг темперамент. Има хора, които са подготвени да опишат живота си на целия свят единствено за 3 минути. Има и такива,които колкото и години да познаваш, могат във всеки един миг да те изненадат с нещо, което не си подозирал в никакъв случай.
На процедура е доста мъчно да имаш съгласие и взаимоотношения с потайните хора. Те постоянно оставят по нещо за себе си и в никакъв случай не разкриват цялата истина, колкото и непосредствен да си им. Зодията също въздейства на потайността и това до какъв брой един човек е податлив да споделя.
Ето кои зодии могат да бъдат избрани като най-потайни.
Лъв
Представителите на зодия Лъв са доста потайни, само че никога за на нещо неприятно. Напротив, потайността им е обвързвана за да предпазят себе си и фамилията си от страничните хора. Те считат, че в случай че споделят щастието си някого, той може да им го отнеме. За това не разясняват персоналния си живот с хората и не обичат да ги питат за него. Те имат вяра, че това, което се случва в персоналния им живот е единствено тяхна работа и по тази причина заобикалят шерването с непознати хора.
Близнаци
Като типични Близнаци от тях можеш през днешния ден да чуеш едно, а на следващия ден друго. На пръв взор наподобяват открити, само че това напълно не е по този начин. Не им се доверявайте прекомерно доста. Тайните им нормално са свързани с секрети от предходни връзки и любови. Често крият развиването на едни връзки, изключително, в случай че те са завършили неподходящо за тях. За това в случай че имате връзка с Близнаци, не очаквайте да научите доста за предходния им любовен свят.
Козирог
Козирозите може би са най-потайните зодии в хороскопа. Можеш да ги познаваш с години, а най-после да се окаже, че познаваш единствено онази част от тях, която те самите са ти разрешили..Страшно внимателни и недоверчиви, може би поради това пазят и тайните си надълбоко в себе си. Прекалената им мистериозност доста постоянно отблъсква хората, които желаят да ги опознаят и да им бъдат близки. Така те се трансформират в единаци, които доста мъчно позволяват до себе си други хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР